Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilen fikir vere
hemşo bende serpmede var ama o yerde iş yapmaz serpmee bide serpme atmak çok kolay bi olay değil.keyif alarak yakalmak istiyosan alcan bi tane çarpma o şekilde devam etcen ama bana sorarsan hiç onlarla uğraşma gümüşlerin arkasında sağlam balıklar var geceden git tadını çıkaqr bari bana sorarsan böyle yap.
Bul
eğer deniz serpmen varsa derinlik farketmez balıklar yüzeyde yada yüzeye yekın geziosa alırsın..hem bu arada heralde hamsinin neyle beslendiğini pek bilmio arkadaslar..hamsi oltaya vurmaz vursada binde bir
Bul
serpme atmak gerçekten kolay değil. yinede denemende fayda var fakat arkadaşlar daha güzel düşünyorlar bencede sinek oltası daha çok zevk ve keyf verecektir. sevgiler rastgele
Bul
serpme işinden hiç anlamam ama ..o balıklara öyle bir çapari yaparımki boncuk boncuk alırım...0.10/0.10 15 köstek iğneler (14 numara beyaz )köstekler 10cm,köstek araları 15 cm..iğnelere floş,sim falan takmaya gerek yok..boş iğne olsun..kurşun 25,30 gr yeterli..kamış olarakta asansör kamış kullanıcaksın..oltayı direk balıkların üstüne,atma yavaşça suya indir...oltayı 2 saniyede sarmaya başlıyacaktır...sevgili rıfat sair ben bu şekilde yakalıyorum...belki sende bu şekilde yakalıyoprsundur...fikrim bu..sevgiyle kal...saygılar rastgele..74
Bul
arkadaşlar peşinde palamut var.resmen şov yapıyolar.yani inanın kaşık rapala suni plastik simli balık çapari şeklinde yaptım 3 çeşit rapala denedim tık yok.küçük balık yani gümüş ve hamsi öyle çokki oralı bile değiller.peşinde büyük balık varken insnın küçük balıklar da yeme falan gelmiyolar.ben serpme işe yarar düşüncesindeyim üstelik yaza hazırlık olur,bakalım Smile hepinize teşekkür ederim..
Bul
İlk başta hevesle gider serpme ağ alırsın sonra serpme ağı hiç kullanmak bile istemezsin kaldırır bir köşeye atarsın nerden aldım ben bunu diye pişman olma sakın ben aldım bir hevesle çocukluk zamanımda bir sezon kullandım.Yasak olduğunu öğrenince bıraktım.10 yılı aştı hiç kullanmadım ilk günkü gibi duruyor atsan atılmıyor satsan satılmıyor.Bence iyi düşün rifatsair arkadaşım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu ne balığı bilen var mı? xmtrk 17 5,145 21-11-2006, 23:05
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi