Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugunun mercani
............
Bul
cahitusta yazdı:dediğin gibi fotolara bakarken yakalamış gibi oldum hakikaten.bir de balık vururken birisini deniz tutmaz mı...gerçi benim tayfa bu konuda biraz daha dayanıklı. yada ölselerde geri dönmeyeceğimizi bildikleri için dayanıyorlar.psikolojik baskı bir süre daha dayanmalarını sağlıyor.yada dayanamazlarsa bile faaliyetlerini icra ettikten sonra balık yoksa bile yapmaya başlıyor.ilaç falan idare ediyoruz ,ama edemeselerde sonuç daha iyi oluyor.paylaşım için teşekkür ederim. devamını diliyorum selamlar.....

sayin cahit ustam
hasta olan kisi mosmor oldu yanina hapta almis vayda etmedi ne kadar dayanmasina rahmen en sonunda para bile teklif etti geri dondugumuz anda betonun uzerine yatip opmeye basladi baliklari bile temizlerken hala sersemligi uzerindeydi etrafimiza dolasan pelikana baligin birini kaptirdi agzindan alana kadar baya kostum dusurdu en sonunda millet bize gulmekten samata olduk
firin isinden yine vazgectim tavada pisirmeye karar verdim guvenemedim kendime yine adem diye bir asci arkadas var gerisini yarin haletcek sagolsun
saygilarimla
Bul
...............
Bul
açılırsan başının çaresine bakacaksın diğer arkadaşlarıda düşüneceksinçok çok güzel bir av olmuşbalığı çıkartır ken al şu fileyi diyesim geldi arkadaşada geçmiş olsun cahit usta sana da katılıyorum deniz tutyorsa açılmayacaksın açılıyosanda diğer arkadaşları rahatsız etmeden derdine yanacaksın
Bul
cahitusta yazdı:tayfayı şartlandırmak şart.benimle açılanlar bilir eğer bozulursa çıkartması en doğrusu.işte ondan sonra bir balık yapıyor ki sorma..bunu kastetmiştim işte. selamlar

burdada bizimtayfa derdimiz var zaten cahitustam
dediginiz konuda cok haklisiniz zaten o kadar baligi kisa zamanda yakalamamiz tayfam cok yardimci oldu adamin en snunda midesi cikcakti zaten cocuk hayatinda o kadar hic iskence cekmemis dedigine gore en sonunda bende acidim kendisine keske betonun uzerine opmeye basladiginda fotasini cekeydim ingilizler bizim gibi dayanikli olmuyorlar zannediyorsam ben bile bir gece oncesi birkac kadeh atmistim beni bile tutmadi birakin suda gol gibiydi resimlerde gorundugu gibi selamlar
Bul
............
Bul
cahitusta yazdı:o foto kaçmazdı üstad. benzer bir foto yu da ben kaçırmıştım hala hayıflanırım. geçen ay ben kayınço bilader ve onun kayınçosu sandalla açılmıştık.gece çok soğuk oldu . bu üçü öyle bir sarışmışlardı ki birbirlerine :inan resmi çekip sonra gösterseydim yok, bu biz değiliz derlerdi. düğüm olmuşlardı yani. hayatlarında kimseyi böyle sarmamışlardır iddia ediyorum..elimdeki tek delil di .şimdi av hakkında ileri geri konuştuklarında hep aklıma gelir niye çekmedim diye. selamlar

kayigi kizagin uzerine cikarmakla musguldum cahitustam yoksa kacirimiydim makinede kayigin icindeydi adam zaten kendisini zor atti
sizinkiler nabsin caresizlik dediginiz gibi boyle olaylar insanin aklina gelince keske cekseydim diyorsunuz
zaten bu siteyi cok begendim hele su heykel dikme hikayesini bi okudum baliklari tavada pisirmeme bile dair hayvanlari yine mindar etcektim nerdeyse hayatimda o kadar komik bir olay okumadim
Bul
............
Bul
cahitusta yazdı:heykel dikme hikayesi derken ?..

cok komik konusu altindaydi zannedersem bir arkadas baska bir sitede gecen komik bir olayi yazmis birisi yeni olta alip sitedekilere soru sormus bogazda istavrit lufer ve sazan nasil yakalarim sorusu sormus
Bul
bahri ozmen yazdı:
cahitusta yazdı:heykel dikme hikayesi derken ?..

cok komik konusu altindaydi zannedersem bir arkadas baska bir sitede gecen komik bir olayi yazmis birisi yeni olta alip sitedekilere soru sormus bogazda istavrit lufer ve sazan nasil yakalarim sorusu sormus

ozur dilerim
balikci sohbetinde cok gulelim konusu altinda
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bugunun sahil baliklari bahri ozmen 26 4,092 05-03-2007, 20:22
Son Yorum: balıkayhan
  bugunun kilic i bahri ozmen 26 3,558 02-02-2007, 12:24
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi