Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbuldan güncel av raporları
aramıza hoşgeldiniz resim anı paylaşımlarınızı bekleriz saygılar.
Bul
Aramiza Hosgeldiniz.

Hosca vakit gecirmeniz dilegi ile...

Adanali
Bul
abim aramıza hoşgeldin rastgele
Bul
Hoş geldin kardeş.Şu rapala ile palamutada takıyorum. İstanbulda palamutlar su üzerinde mi yüzüyor yaa. bizde palamut 20- 22 kulaçlarda tabiki yemli zoka kullanıyoruz. gerçi avlar bereketli ama yinede .Palamutun gündüz su üzerine çıkmasını kestiremiyorum. rapalaya .kaçlık iskandil kullanıyorsunuz. kasa boyu nekadar...
Bul
Aramıza hoş geldiniz faydalı olacağından eminim.
Bul
harun abicim aramıza hoş geldiniz,şimdiden size rastgele,paylaşımlarınızı bekliyoruz...hoşca vakit geçirmeniz dileklerimle....
Bul
aramıza hoş geldin
Bul
mudanya yazdı:Hoş geldin kardeş.Şu rapala ile palamutada takıyorum. İstanbulda palamutlar su üzerinde mi yüzüyor yaa. bizde palamut 20- 22 kulaçlarda tabiki yemli zoka kullanıyoruz. gerçi avlar bereketli ama yinede .Palamutun gündüz su üzerine çıkmasını kestiremiyorum. rapalaya .kaçlık iskandil kullanıyorsunuz. kasa boyu nekadar...

sayın mudanya
Benim kamış attığım yerin tahmini derinliği 20 25 mt karadan salladığım uzaklık 100-130 mt kimi zaman iskandil suya değince makinayı kapatıyorum kimi zaman dibi bulduktan sonra ava başlar başlamaz ilk atışımda su üstü bakıyorum sonra orta su sonra dip nerede balık alırsam o bölgeyi daha çok kullanıyorum şimdi soruyorsun palamut su üstündemi yüzüyor evet bolca bir kıraça sürüsü var palamut sürüsü bunun peşinde kimi zaman kıraçayı yukarı alıyor kimi zaman aşağı onun için sabit bir derinlikde çalışamazsın ha çalışırsın ama 10 tane alacağın yerde 5 tane alırsın
125 lik iskandil kullanıyorum bazen 100gr kasa boyu derken bedenden bahsediyorsun en az kamış boyu 3 veya 3.5 mt
Saygılarımla
Bul
harun abi bilgiler için sağol.....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güncel Balık Fiyatları Boğaziçi 137 24,894 27-04-2011, 20:31
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Haber Güncel Bilgi Resim H.A.R.U.N 87 11,270 08-09-2007, 11:57
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi