Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BALIKÇI PALAVRALARI
Baba adamlar balıkçı deil sanki destan kahramanı Big Grin Tabi şuda varki böyle adamlara her zaman ihtiyaç var.. herhalde balık muhabbetlerinin tamamında bu arkadaşların bahsi geçiyordur sizin oralarda Smile renkli kişilikler valla Wink Sende güzel yazmışsın. sağol
Bul
Bana Uğur Yücel'in tiyatroda anlattığı balıkçı baba hikayelerini hatırlattın.Güzel hikayeler ağzına sağlık
Bul
Smile teşekkürler

abi daha ne hikayeler daha var

şimdi yatacağım daha sonra paylaşırım yine sizlerdede vardır böyle hikayeler
Bul
avcı dediğin atmalı biraz yoksa kimse dinlemezBig Grin
Bul
burda balık çı bir arkadaşım var ilk tanıştığımız seneler daha samimiyet yok bir gün dedim ki benide götürün ben bir yer bilmiyorum dedim onlarda sen balık tutamazsın sıkılırsın dediler bende olsun sıkılmam dedim benide götürdüler ohafta balık tutamadık hiç kimse öbür hafta ben gitmedim ramazan abi şaban usta ilhan veibrahim dört kişi gittiler pazartesi günü şaban ustaya dedimki naptınız dedim 5 6kilo yakaladım ramazan 3 kilo yakaladı dedi ilhan la ibrahim 1 2 tane yakaladı lar dedi ertesi gün çay içerken şaban ustayla ilhan la ramazanda geldi bende dedimki ramazan abi balığı et etmişşaban abiyle dedim ilhan ordan zıpladı nedemessin adamların balığınıda ben verdim az kalsın balıksızlardı dedi başladım gülmeye
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tüm amatör balıkcı forum ailesine orhanekmekci 54 7,334 29-05-2012, 21:56
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi