Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazan Köftesi
Tabiki bir denemede hemen mükemmel bir köfte yapamazsın bazen yakacaksın bazen az pişirecen,bazen baharatı fazla koyacan bazen ekmeği fazla kullanacan ama birkaç deneme sonrasında mutlaka tutturacaksındır.Bu birazda el becerine kalmış,elin alıştıkça daha iyisini yapacaksın,köftenin tadının nasıl olması gerektiği hepimiz tarafından biliniyor ağız tadına göre malzemeleri bazen azalta bilir bazen çogalta bilirsin,bu biraz göreceli bir olay , olay aslında balıkta değil yapanda bitiyor.
Bul
sayin altan arkadasim ben yinede kararliyim validelerin yemekte kattigi lezzeti hic bir zaman beceremeyiz ben 11 senedir deniyorum kofte icin degilde baska yemeklerde tadlar bakimindan o bakimdan dedim yanlis anlamanizi istemem
butun saygilarimla
Bul
Evet bu konuda size tamamen katılıyorum Ben annemin yaptığı gibi yapamam,ama annemde annesinin yaptığı gibi yapamazmış,muhtemelen anneannemde kendi annesinin yaptığı gibi yapamazdır.
Annelerin yaptığı yemeğin içerisinde evlat sevgiside onu besleme büyütme sevgiside bulunduğu için kimse annesinin yemeğinin üzerine yemek tanımaz.En lüks lokantalardan bile güzel yapar anneler.Bu tarih boyunca böyleydi,böyle kalacak.
Sevgiler saygılar
Bul
Altan kardeşim tarifin için teşekkürler.Belki kısmet olur yaparsam bu tarifi uygulayacağım.Bu güne değin sazan balığı yemedik ve yapmadık.Umarım lezzetlidir.Ayrıca köfte harcını marketten almasak olurmu.???? Şaka şaka
Selamlar
Bul
altan kardeş tarif çok güzel hemen deneyeceğim.ama her taraf buz artık sazan tutunca bakalım.
Bul
guzeL bır yemege benzıyor denemeye deger payLasım ıcın tesekkurler aLtan Abı
Bul
gerçektende çok süper oluyor ve uzun süre taze kalıyor... denemesi lazım herkesin bigünde bize yaparsınız inşallah komutanım :Big Grin
Bul
rıfat şair aekadaşım köftenin tarifini istemişti benden yeniden yazmaktansa zaten önceden yazdıgım konuyu güncelleyeyim istedim,
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
tarifi dikkatle takip ettim,bilmediğim şeyleri de aklımın bir köşesine yazdım.
Mutlaka denenecektir bu tarif Smile
sezon açılsın hele...
Teşekkürler Altan,saygılar..
Bul
maceratorr yazdı:tarifi dikkatle takip ettim,bilmediğim şeyleri de aklımın bir köşesine yazdım.
Mutlaka denenecektir bu tarif Smile
sezon açılsın hele...
Teşekkürler Altan,saygılar..

afiyet olsun, mutlak dene böle bir lezzetin olmadıgını göreceksin, bu sazan balıgı trakyada çok makbuldür karadenizin hamsisi gibi herşeyi güzel olur
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi