Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kazalı bir gündü
Geçmiş olsun arkadaş ilk önce
Bereketli olsum arkadaşlar...
Bul
ben kıyıdan alıyorum balıkları kesik fenerden tekneler bugün pek balık alamadı tekneler şu an teneke geminin önünden ve naradan ve hastanenin önünden canlı gümüşle alıyorlar.
Bul
Arkadasınıza gecmıs olsun
Yıne de cok guzel bır av olmus ellerınıze sagLık
rastgele
Bul
valla abi üzüldük ama yapacak bişey yok tekneci kıyıya yaklaşmasaydı böyle bir kaza olmazdı.yinede geçmiş olsun.mallar hayırlı olsun bakıyorumda muhabbetiniz çok güzel allah bozmasın.RASTGELE ABİ...
Bul
arkadaşlar her şey çok güzel olmuş kaza hariç muhabet güzel yalnız üzülerek söylemem gerekirki ister kızın ister darılın ama bana kulak verin yerdeki mandalin portakal kabuklarını hiç sevmedim kusuruma bakmayın inş giderken toplamışsınızdır eminimki toplamışsınızdır
RASGELE
Bul
benim anlamadığım çanakkalede her lüfer resminin yanında bir iki mırmır var mırmır lüfer takımınamı geliyor yoksa taş balığı için bir ikinci takımmı yatırıyorsunuz
Bul
geçmiş olsun bol şanslar rastgele...83
Bul
geçen yaz ağustostu galiba benimde başımdan öyle bir şey geçti boğazda çinekop sarıkanat tutuyoruz 250 gr kurşunla balığı aldım tabi bu esnada makinenin mandalı açılmış balık tuttuğumuz yer sınırlı önümdeki eyilmiş balığını alıyor benim makinenin mandalı açık olduğu i
çin kurşun yukardan aşağı kafa sına düştü 15 dakika kendime gelemedim böyle bir anı neysde4 geçmiş olsun güzel haftasonu avı olmuş sizinle balık tutma sansını yakalıyan arkadaşada geçmişolsun olur böyle şeyler
Bul
Valla ağzımın suyu aktı harikasınız daha ne söyliyeyi muhabbetiniz şen oltalarınız dolu olsun kendinize iyi bakın.
Bul
baliklar cok guzel
ama boyle olan kazalara cok dikkat edilmeli benimde basima geldi taslara yakin avlaniyordum kasitli uzerime kursun atiyorlardi biraz acildiktan sonra kucuk bir cengeli arkamda surukleyerek taslara yakin butun balikcilarin misinelerini toplayip aciga acildim arkamdan istedikleri kadar bagirsinlar ogleye boyle
bide o kadar mesafeden atilan kursun mermi gibi olur cok tehlikeli
selamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir gündü lüferci1907 33 5,546 20-01-2007, 03:50
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi