Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
groper baligi
abi ne güzel balıklar gönderiyosun rengarenk..ellerine sağlık rastgelsin..saygılar....
Bul
GURHAN yazdı:Tebrikler güzel ve ilgin balıkmıs.
    Gurbette olmanın zorlugunun mukafatlarından olsa gerek. Baska yerde olmayan bu guzellikleri yasıyorsunuz. Tekrar tebrikler..
gurbette olmanin hic zorluklarini yasamiyoz valla kendi adima ,boyle guzellikler olduktan sonra ,yasam da cok harika
selamlar
Bul
bahri usta yine yakalamışsın yavruyu...eline sağlık şansın bol olsun...bizde yok bari senin tuttuklarınla avunalım...,
ama bizimde tutacağımız günler yakındır yani...böyle olmaz ki....hep sen yakala biz resimlerine bakıp iç geçirelim.....
şaka bir yana güzel av tebrikler......rastgele Smile
Bul
Latin name: Polyprion oxygeneios and Polyprion americanus

Other names: hakuraa, kapua, kauaeroa, kawerai, kuparu, moeone, whaapuku , toti (Maori), sea bass, wrackbarsch (Germany), wreckfish (USA).

Ranking: E (Red - Worst Choice)

şimdi bu balıkla ilgili internette bir bilgi elime geçti.burda Ranking dediği yerde ne yazıyor anlamı nedir.Bahri beyin tutmuş olduğu groperde kırmızı .
Worst: en fenası ,en kötüsü anlamında.
sanki bu kırmızı balık türünün en kötüsü anlamında gibi geldi.diğer türlerinide alta ekledim.
Bul
resimdekileri zipkinla daldigim gunler devamli gorurduk ,hatta blue groper dedikleri mavi olan o erkegi dir,tuplerle daldigimizda dalgiccilar ogle alistirmiski deniz kestanesini kesmisdik elimizden yimisdi ,insandan hic korkmazlar,olta ile 1 tane yakalama izni vardir,zipkinla 10 000 dolar cezasi vardir ,kahverengi olanda disisidir ,kirmizida ben ilk kez bugun gordum ,yidik baya lezzetli idi ,
burada kiyilarda her taslik bolgede bulunur bu baliklar ,ve cokta buyuk olurlar
ranking -red worst choice secim kirmizi en kotu secim diye yazilmis ama bende anlamadim niye ogle yazmislar,bende supheye dustum simdi bide yidik baligi ,zehirlenmeyiz galba ,lezzetliydi ama
acaba yinmek icinmi ogle yazmislar ,sitenin adresini verebilirmisiniz bir inceleyim tesekkurler
Bul
son iki parca kalmisti valla istagim kacti ,keske bekleseydiniz sunuda yiyeydim,guzel ama
Bul
adresi veriyorum.Ama yenirse zehirli olacağını sanmıyorum.mesela sokkan denen balık zehirlidir.ama eti de çok lezzetlidir.Yiyemediğini gönder.Bi de biz bakalım tadına.
Biri yer Biri Bakar Kıyamet Ondan Kopar
http://www.forestandbird.org.nz/bestfish...groper.asp
Bul
site ye baktim yinmek acisindan soylememisler,en basiti red worst choice de baska bir anlamda yazmislar ,en basidi o listenin altindaki baliklar en yincek baliklardir hatta mercan bile var
Bul
Desene balığın gerisinide yiyeceksin.Bende iştahlandıydım.Neyse ye bitirde tabak çanak ortada başkaları görmesin dimi.
Bul
serenay66 yazdı:Desene balığın gerisinide yiyeceksin.Bende iştahlandıydım.Neyse ye bitirde tabak çanak ortada başkaları görmesin dimi.
yok istagimi kacirdin bir sefer artik,suclusu valla sensin ,keske burda olsaniz,daha dolap dolu balikla ,bide raki acardik artik
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 73,998 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,404 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_2 Lapsetur 127 32,717 03-04-2008, 13:35
  kürek balığı SerenaY66 17 6,484 11-02-2008, 13:55
Son Yorum: avcıhakan
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,427 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  Buda Ultrason BaliĞi :) fish or die 13 2,605 03-02-2008, 10:17
Son Yorum: SerenaY66
  yayın balığı (ramazan bereketi) Kamil ILIPINAR 45 5,772 16-10-2007, 16:20
  gem fish (400 metre baligi) bahri ozmen 33 5,672 30-08-2007, 16:31
Son Yorum: mudanya
  Anadolu Kavağı' nda Papaz Balığı Boğaziçi 12 3,565 20-08-2007, 09:32