Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bilgisayar önerisi
ekran kartı onbord bana uymaz,grafik,resim işleme,video işleme ve grafikleri zorlayan oyunlarda performans vermez.diğer donanımlar iyi.
Bul
Slm Hakan,
Ben bilgisayarı kendim toplatıyorum.Konfigarsyonuda gayet iyi oluyor.2 Ay önce  tanıdığa topladım Konyaya gönderim.
İstersen firma internet üzerindende topluyor.Hem adrese gönderiyorlar hemde kredikartın varsa aynı fiata taksit yapıyorlar.
Labtec Kablosuz PS klavye mouse
BenQ(Veya Samsung 17'') LCD monitör
DDR2 RAM Kingston
Samsung 160 GB  (7200 RPM 8 MB)
LG DVD-RW
Sapphire VGA ATI
İşlemci INtel CPU P4 3.2gHz (Core Doue2)
Anakart Asus P5PL2-C
Kasa Foxconn 350W
HP  Inkjet Printer
Wireless ADSL2 +1 port(ADSL wirless Modem+spliter ve wriless pc kartı dahil)
Kur değişiyor ama ozamnada dolar 1400 dü şimdide sanırım yine yaklaşı aynı olur 1000$(KDV) dahil.İstersen firma danı ve adresini veririm.

Yazılımlarıda istersen ben sana bir site adı söylerim en yeni ve baba hackerlerin olduğu yerden indirirsin.Ben şuan ordan indirdim onu kullanıyorum.İstediğin kadarda virüs hatta hack programı indir o sitedenSmile)
ben de toplamadan yanayım
Bul
Bence casper marka alma
Her zaman en kalitesiz bilgisayarların arasında gelir.
Yukarıda yazan konfigürasyon iyi değil.
İşlemci çok düşük .En az Pentium 4 / 3.0 falan al
Anakart modeli orada belli değil Onuda asus p4b serisinden al
Ekran kartı modeli belli değil. Atı rodeon oyun için iyidir.
Zaten yazdığın bilgisayarla oyun rahat oynanmaz
Ram fena değil.
Diğerlerini sen parana göre seçersin ama yukarıda yazdıklarım önemli. Her zaman toplama olması daha iyi. Çünkü ihtiyacına göre toplatırsın.
Zaten yukarıda yazan fiyat aşırı pahalı. Toplam 800 ytl ye kadıköy de toplatabilrsin. Ama windows xp olursa.Yukarıda ki gibi windows vista olursa 1200 tl ya falan çok daha iyi bir pc toplatmış olursun. Senin yazdığın 823 $+KDV hesapladığın zaman 1350 tl olur.
Bul
Abı oncelıkle ben bılgısayar yazılım ogrencısıyım ve bu ıslerden fazlasıyla ıyı anlıyorum.Yazdıgın pc o ozellıklere gore pahalı.Islemcısı de dusuk ayrıca.Toplama almanı tavsıye ederım.Islemcın en az P4 3.0 olsun.Ayrıca rom olarakda Dvd rw almanı onerırım.O fıyata cok daha ıyı bılgısayar alabılırsın.Istanbulda olsaydın cok ıyı fıyata guzel bır bılgısayar alabılırdık.Ama mesafe uzak bana bu konuda ıstedıgın zaman danısabılırsın saygılar...
Bul
bende toplamadan yanayım, en aşağı beş bilgisayar toplattım hepsindende memnunum, hemde isteğe göre ve fiyat daha ucuz
Bul
pardon gözümden kacmıs o işlemci çift cekirdek. ekran kartını mumkünse 512 alırsanız daha guzel olur.
Bul
Arkadaşlar toplama yaparken genelde peşin çalışırlar.toplama yaptırırken mesela monitörü ayrı alın.istediğiniz tekno marketlerden taksitle alın.hiç olmazsa bir yere bağlı kalıpta peşinde ödemezsiniz.hatta şöyle diyeyim.Yakınınıza Mavi bilgisayar varsa toplama yaptırırıken bulamadığınız yada fiyatını yüksek bulduğunuz bir parçayı ordan taksitle alabilirsiniz.
Bul
tüm arkadaşlara verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.
Bul
bence bilgisayar fiyatına göre iyi temiz kullanırsan 2 yıl boyunca her türlü program , oyun vs. dn yararlanırsın sonrası meçhulSmile zaten en iyi bilgisayar bile en fazla taş çatlasa 3 yıl sonra güncel programlarda ve oyunlarda sorun çıkarırWink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi