Yorumları: 1,080
Konuları: 68
serenay66 yazdı:bahri bey o yaşlı amcaya bizim sitenin adınıda verseydin.Reklamın kralı olurdu.Bak o zaman Dananın kuruğu da nasıl kopardı.Yabancı balıkçılarda üye olurmuy du.
benim bir kac yabanci arkadas siteye benim rehberligimde baktilar ziyaretci olarak,turkce anlamadiklari icin girmiyorlar ,yasli amca sirf gazetedeki haftaik raporu hazirliyor,bundan sonra bende inanmicam,bende bu gune kadar haftalik baliklarin resmini koyarlar zannediyordum,benim baligi tutali iki ay oldu,simdi millet bu hafta yakaladim zannetcek,kimbilir resimdeki orkinosta iki ayliktir hehehe
gazeteye guvenerek baligada gidilmecegini ogrendim bugun ,
belki bana kiyak gecti,cunku limanda rasgelmistim kendisine baliktan donuste o zaman konusmustum kendisinle
Yorumları: 40
Konuları: 1
bahri ozmen yazdı:bakam sukru mayis sonu bol bol gideriz,kesin gelcem,2 hafta kalcam ama.
valla seni gorunce tekrar nesem yerine geldi,iki haftada yeteri kadar yakalariz zaten,belli olmaz uzatirim tatili baligin durumuna bagli hehehehe
suluge nasil care buldun ,valla yapisirsa kapisiriz ona gore cok islettin beni ogle
bahri özel bi kimyasal yaptım
sülük olan şişeye bir damla damlat sülük bir daha suya giremiyo
şişenin içine sülük koydum denedim

üzerine sürüyosun sülük yapışmıyo
elime aldığım sülüğü 10 dakika avucunun içerisinde tutup ta sonra bıraktığında pat diye düşeceği aklına gelirmi?
ama düşüyo işte vücuduna sürüyosun sülük yapışmasına son
sen gel bu sefer işletmiyorum
haaaaaaaaa resimleri ben eklicem siteye
kamil abi de yayın avı resimleri görsün
sitede başka yayıncılar da olduğu bilinsin
Yorumları: 154
Konuları: 23
Bahri abi meşhur oldunuz demek.Sizi basından takip ederiz artık.Paylaşımınız için teşekkürler.
Eşkiya Hunter yazdı:Bahri abi meşhur oldunuz demek.Sizi basından takip ederiz artık.Paylaşımınız için teşekkürler.
ben degil durhan,yakaladigim balik meshur oldu
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
bahri kardeş desene artiz oldun rastgele
eşref sürek yazdı:bahri kardeş desene artiz oldun rastgele
dedigin gibi abi,baksanizya sukruyle rol paylasimi yapiyoruz bile,ben kaptan ,sukru tayfa
daha cok elaman lazim ama filmin yapiminda
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tenrikler bahri güzel bir anı olmuş sana
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hadi iyisin iyisin tanınmak iyidir bide gazeteye haftalık balık olaylarını yazar köşe yazarı olursun ALLAH işini restgetirsin.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahri ustam ,taaa avustralyada bizlerin göğsünü kabarttın....usta balıkçı türk

bundan kendimize de pay çıkarttım..kızmassın umarım....eeee nede olsa buraların ekmeğini,suyunu içen,
birisi olarak,emeğide vardır bu toprakların
Levrekci yazdı:tenrikler bahri güzel bir anı olmuş sana
nihat bey dedigin gibi bir ani oldu benim icin,yarin bugun turkiye ye gelince sayfalari karistiririm ne baliklar yakaliyorduk derim yillar oncesi ,
kose yazari olmak gibi bir niyetimde yok ,allaha sukur islerimde vafkalede ,bundan iyiside olmaz,calisipta para kazanilmayacagini yillar once ogrendim ,baskalarini calistiripta kazancan hehehehe
maber bey e de tesekkur ederim ,