Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZEVKİN BEDELİ OLMAZ
bende ankaradayım ama ankara bu konuda hakkaten pahalı.Her tarafımızda sanayi olmasına rağmen orjinaldir bilmem nedir diyerek servise götürürüz.1 saatlik iş için 50 ytlik malzeme kullanırlar ama 4 saat işçilik yazarlar.saat başına 40 ytl olsa 150-160 işçilik.ama bunu bir kere yaptım bi daha gidermiyim. aynı işi bi sonraki yıl 100 ytl ye bitirdiler.
Bul
bende kendi işimi kendim yapıyorum her sene buji leri değişirim dokyorun dediği gibi transmisyon yağı alıp koydum geçen sene makaranın tırnak parçası kırıldı orjinaline 80 dolar istediler parçanın aynısını daha hafif ve daha dayanıklısını kendim yaptım hemde yedeğini bile bir sezondur kullanıyom şeytan kulağına tık yok doktor bilir bizim naylon disk tabir ettiğimiz malzeme var yüksek sürtünmeye dayanıklı ikisini yapmak bir saatimi aldı allahtan elimiz anahtar tutuyo yani
Bul
yalova tatar yazdı:bende kendi işimi kendim yapıyorum her sene buji leri değişirim dokyorun dediği gibi transmisyon yağı alıp koydum geçen sene makaranın tırnak parçası kırıldı orjinaline 80 dolar istediler parçanın aynısını daha hafif ve daha dayanıklısını kendim yaptım hemde yedeğini bile bir sezondur kullanıyom şeytan kulağına tık yok doktor bilir bizim naylon disk tabir ettiğimiz malzeme var yüksek sürtünmeye dayanıklı ikisini yapmak  bir saatimi aldı allahtan elimiz anahtar tutuyo yani

kesinlikle 'iyiki elimiz anahtar tutuyor' lafına katılıyorum, yoksa anakara bu konularda çok acımasız.

hepinizin ilgisine teşekkür ederim. artık ankara da sezon açıldı, hepimize rast gele.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi