25-04-2007, 14:32
evet levrekçi neden müdahale yok? hemde acıkmışız

Tokat Kebabı
|
25-04-2007, 14:32
evet levrekçi neden müdahale yok? hemde acıkmışız
![]()
25-04-2007, 18:48
kaantin iyi bilirim bahsettiğin yeri... ama orada hiç yemedim kebap, aslına bakarsan biz hep kendimiz yapardık.. Gıjgıj'da (Gıjgıj Tokat'ta bir dağdır, çok güzel ormanlık ve bunun içerisinde güzel mesire yerleri vardır) memnun oldum tanıştığımıza...
Gürhan abi Tokat Kebabı'nı bir ye bak bir daha başka kebap yiyebiliyor musun... parmakların yersin vallahi... Biraz ağırdır ama göbeğine iyi gelir... ![]() Balıkçı serdar hay allah o kadar yazdıklarım çıkmamış, bir daha yazamam valla ![]() canın sağolsun abi herkese afiyet olsun... Bakarsınız bir gün yaparız sizlere...
25-04-2007, 19:33
bu paylaşım için sizi kınıyorum
![]()
25-04-2007, 23:27
Marjan yazdı:Şimdi böyle bir bölüm olur da, damak tadına önem verenleri Tokat Kebabından yoksun bırakmak olur mu? bak işte yine alıntı yaptım, said kardeş benim buna muhakkak ilave yapmam gerekiyor (övünmek gibi olmasında kebapçı torunuyum). dedem rahmetli orijinal toprak fırında yapardı bu kebabı. herşeyden önce et kuzu eti olacak ama böbrek yatakları olacak, son zamanlarda pirzola falan takanda var ama aynı tadı vermiyor. senin özel kebap pidesi dediğinin adı LAVAŞ oluyor. kaantin adlı arkadaşın bahsettiği kirli ekmek hakikaten en baba etten bile daha makbul ![]() gelelim servisine, tepsiye lavaşları tepsiyi tamamen örtecek şekilde koyarsınız (lavaşların uçları tepsiden taşacak şekilde), fırından (kebap ocağından) çıkan şişleri lavaşın üstüne çekertikten sonra, lavaşların uçlarını üstüne örtersiniz ki diğer şişler çıkana kadar malzeme soğumasın, arada pişen domates tepsisini malzemenin üstüne gezdirerek dökersiniz, ufff daha anlatamıyacağım, babamla konuşayım da bu hafta sonu bir kebap yapalım beeee. ![]()
26-04-2007, 08:49
eyvallah Serdar abi... 13 yılın farkı bu galiba...
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Teneke Kebabı | ilerya | 20 | 6,596 |
28-12-2007, 22:06 Son Yorum: mudanya |