Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHA,devami...
Ellerine sağlık... denizde işim olmaz ama bulunuduğun mekan çok güzel abi... arkadaşlar gibi ben de temizleme yerine bakıyorum şaşkınlıkla.... darısı bize....
Bul
valla balık tutmak için iskele yapsınlarda,balıkları ben evdede temizlerim Smile
paylaşım için teşekkürler..
Bul
GURHAN yazdı:
çatalca 84 yazdı:Güzel vallaha süper.Bende seninle birlikte seslenmek istiyorum gürhan abi.Ama bizde daha öyle iskele yokki adamlar balık temizleme yeri yapsınlar.HeheheHako abi vallaha teşekkürler.Sayende değişik şeyler görebiliyoruz.Saygılar.

Murat isteyenin bir yüzü demişler ben özellikle öyle dedim ki belki temizleme yeri yapmak için bir de iskele yapıverirlerWink

HeheheHeheheHeheheHehehe

Heeeeeee şimdi anladım ben onuWink
Bul
Fisherman yazdı:Kurutmuşsun Okyanus'u Hakan walla bi daha sokmayacaklar seni o iskeleye
oktay.vallaha,3 defa,sivil,polisler,ehliyet ve balik kontroli yaptilar,adamlar akilli,birde,arabya,kayalatrin altina,her yere bakiyorlar,kucuk balik,olursa cezalar basliyor,ama bende yalnis olmaz,saglamiz evel allah,nasilsa benim hanim,balikga kacmama izin veriyo,Smile))
Bul
MABER yazdı:valla balık tutmak için iskele yapsınlarda,balıkları ben evdede temizlerim Smile
paylaşım için teşekkürler..
hehehehehe balik tutmak icin iskele yapmazlar burda ,o kadar da degil ya yanlis anlasilmasin ,temizleme yerleri butun tekneyi indirme limanlarinda mevcuttur burda
,cop kutulari ile beraber
Bul
GURHAN yazdı:Doğrumu görüyorum adamlar iskelede balık temizlemek için yer mi yapmışlar. İlgililere sesleniyorum Smile biz ne zaman böyle şeyler yapacaz yahu..?

adamlar bu işi aşmışlar, biz herşeyde olduğu gibi gene bayağ geride kalmışız
Bul
İşin keyfini çıkarmışsın Allah içine sindirsin. Bu arada Ege'ye katılıyorum
Bul
Abi musluklar falan ne kadar guzel.Keske Turkıyede de boyle yerler olsa.Paylasım ıcın tesekkurler
Bul
Çanakkalede iki tane iskele var bırakın balık temizleme yeri yapmayı bizi iskeleye bile sokmuyorlar.YASAK mış.Sebebini bilmiyornum ama ilginç yasak olması.Bilen kimse varsa lütfen benimle paylaşsın.

Bu arada balıklar süper paylaşım için teşekkür ederim.
Bul
Balıklar güzel eline sağlık. Ama benim en çok merak ettiğim tatları nasıl? Rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  devamı yalova tatar 21 3,891 24-08-2007, 03:01
Son Yorum: tutakçı@45
  devamı yalova tatar 12 2,558 17-08-2007, 12:34
Son Yorum: GURHAN
  devamı yalova tatar 11 2,154 17-08-2007, 12:06
Son Yorum: H.A.R.U.N
  sazan avı devamı iskorpitix 12 2,820 05-07-2007, 10:18
Son Yorum: zabhas
  asartepe turnaları devamı-2 Kamil ILIPINAR 26 3,851 12-06-2007, 11:10