Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan yerine tospa
Arkadaşlar bu sizin tosbaa olabilirmi Bobo
Bul
akıllanmamış hala suyun altında bişeyler arıyor takılacak oltaya Bobo
Bul
iğneden çıkarmaya çalışırkende güvenlik mekanızması olan osuruk ta devreye girer ozaman çok kötü osurur su kaplumbağası.Hehehe
Bul
    Bu fotoğrafı bir kaç sene önce Ayvalık seyahatimde çekmiştim. İşlerimi bitirmiş sahile doğru arabayı çekmiştim. Baktım olta atanlar var indim arabadan o arada bir cocuk bağırmaya başladı baba baba kaplumbağa var diye. Yaklaştım fotoğraf cekmek istedim o arada cocuk bır daha bağırdı Smile Baba baba yakaladım diye meğer cocuk zargana yakalamış. Bu arada kaplumbağa ölüydü maalesef.
    Fotoğrafları çekerken bu akşam için olacağı hiç aklıma gelmezdi Bobo
Bul
ya gürhan gerçekten şu makineyi yanımda taşımam lazım neler çıkıyor insanın karşısına cep telefonundanda çekilebilinir ama alışamadım bide aklıma gelmiiyor ben küçük bi digital makine alıyım evdeki evdekilere kalsın bari bazen süper şeyler yakalıyorum çeker çeker yollarım geçen sefer lüferler ve 1 metrelik köpek balıgı güme gitti gerçiköpek balıgı kolay herzaman tutuyorum da lüfer bu zamanda bakalım olacakmı
Bul
Dostum bu fotoğraf işi oltadan önceki hastalığım bir ara bayaa dalga geçtiler fotoooo diye Smile ama artık alıştı çevremdekiler. Sonuçlar onların da hoşuna gidiyor. Bence seninde hoşlanacağın bir iş. Macera adamı fotğraf makinası de taşırsa tam süper olur Smile
Bul
benfotografçılıgı çok severim ilk digitaller çıktı aldım hp bir tane şimdi o eski kalıyor iyi bişey bayaa iyibişey almakiçin bekliyorum zamanı gelsin saglam bi makineyle güzelşeyler çıkaracagım inşallah
Bul
Canon EOS dostum hangisi olursa bu seriden uyar. Ya da ben pek hoşlanmam ama Nicon D 70
Bul
Ya da cebime koyup taşıyayım dersen Casıonun cok hoş modelleri var Z serisi 10 mp olanı var
Bul
nicon s9 colpix geçici düşünüyorum iyi makine ama çok kibar işimi fazlasıyla görür şimdilik ileride düşündügüm farklı bişey ama gürhan tam prof makine daha var zamanına Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi