Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha buralarda benden
Ahmet gercekten cok guzel resımler.Orda balık tutmak ne kadar guzel olur
Bul
işte böyle, köy dediğin yerde ağaç olmalı kardeşim. ankara da köylerde bile doğru dürüst ağaç yok. adam dedesinin diktiği kavakları kesmiş satmış yerine ot bile dikmemiş, iki senede elinde arazi bile kalmamış erezyon silmiş. ya insan köyde yaşarda boş gördüğü yere ağaç dikmez mi?

fotoğraflar çok güzel arkadaşım teşekkürler.
Bul
ahmet güzel yerler paylaşım için saol buralar gebze ye mi bağlı onu merak ettim
Bul
çok güzel yerler ahmet arkadasım,kıymetini bil
Bul
burası önceden gebzeye bağlı idi ama artık izmit e bağlı,,gebze ye sadece 45 dk ,,ne zaman canım istese gidebilecek bi yerim var o yüzden şanslıyımm,,,sezon açılınca gitmek isteyen olursa gidebiliriz,avlanabilirizzzz,,,temiz ve güzel yerlerdir
Bul
ahmet bu yaz gideriz ben seni haberdar ederim göldede avalanmak istiyorum okey
Bul
paylaşım için teşekkürler....
Bul
Ahmet güzel paylaşım yapöışsın. Teşekkürler... Hayret Levrekci 1. resmi görüp orda ne levrek tutulur demedi.Smile)) Şaşırttın beni dostum...
Bul
çok güzel yerlermiş...kıymetini biliyorsunuzdur eminim...
Bul
güzel yerler ahmet değerini bilmek lazım.. kısmetse 30 yıl kadar sonra böyle bir yere yerleşmek dileğimdir... (emekli olunca biter mi be..?)

BalıkcıSerdar yazdı:işte böyle, köy dediğin yerde ağaç olmalı kardeşim. ankara da köylerde bile doğru dürüst ağaç yok. adam dedesinin diktiği kavakları kesmiş satmış yerine ot bile dikmemiş, iki senede elinde arazi bile kalmamış erezyon silmiş. ya insan köyde yaşarda boş gördüğü yere ağaç dikmez mi?

fotoğraflar çok güzel arkadaşım teşekkürler.

abi "dede" dedin de aklıma rahmetli dedem geldi (allah mekanını cennet etsin(tüm vefat edenleri) dedemin babasının zamanında diktiği kavaklar (niksar'ın fatlı köyünde) 30 ila 35 metre arasındaki yükseklikleri, insan beli kadar kalınlıkları var.. hadi gel de para için bunları kes... insanın vicdanı sızlar.. bence de insanlara tabiat aşkı aşılanmalı...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi