Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gürhan, Rapalacı,Harun,Serkanefe Turna avında Muhabbeti
muhabbet güzeldir muhakkak da videoda mı var problem benim pc'de mi? bi açıklık getirin yahu... Smile
Bul
Ortam çok güzeldi,muhabbet çok güzeldi,Çok güzel insanlar arasında,unutulmaz bir 3 gün geçirdim.Tekrar görüşmek,diğer arkadaşlarlada bir gün beraber olabilmek,suya olta atbilmek (balık tutmak önemli değil,önemli olan beraberlik) dileklerimle;Herkese her şey için çok teşekkür ederim...
Bul
harslan1978 yazdı:abi sizin gittiğiniz saatlerde çoğunluk ben işte oluyorum, işlerimiz bayağ yoğun düşünmen yeterli teşekkürler

hakan işte olman sorun değil balık olmaz bir iki muhabbet olur bir yerde oturur cay falan içerdik neyse bu günler bitmez yeterki sağlık olsun
Bul
güzel görüntüler,allah muhabbetinizi daim etsin
Bul
Abi zaten babam şu an Bursada yaşıyor emekliliğin tadını çıkarttıyor Nilüfer de Ataevlerde oturuyor kısmetse oralara geldiğimde sizlerlede tanışmak isterim.
Bul
muhabbet çok güzel,muhabbetinizi daim etsin ibrahim abi,harun,Gürhan......
Bul
Harun yazdı:
harslan1978 yazdı:abi sizin gittiğiniz saatlerde çoğunluk ben işte oluyorum, işlerimiz bayağ yoğun düşünmen yeterli teşekkürler

hakan işte olman sorun değil balık olmaz bir iki muhabbet olur bir yerde oturur cay falan içerdik neyse bu günler bitmez yeterki sağlık olsun

abi herzaman beklerim inşallah bir dahakine ö.m cep telefonumu yolluyorum bursaya birdaha geldiğinde beklerim
Bul
Avcı Altan yazdı:Balık yokmuş ama müthiş bir muhabbet varmış sizlerle beraber olmayı çok isterdim ama olmuyor.Allah muhabbetinizi bozmasın muhabbetiniz daim olsun
Altancım oldururuz İNŞALLAH
Bul
bir videoda benden

[youtube]rTEiLEBgIrw[/youtube]
Bul
Sohbet ve paylaşım çok güzel hani üstünede umutla beklenen de olsaydı deymeyin keyfe. neyse hep söylerim bu işlerde kısmetten öte olmaz. Darısı sonraki turlara inşallah bizde katılırız.Daha öncede söylediğim gibi yolu buralara düşen arasın bana da bahane olur halen çıkamadım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuş balık avında. Tropheus 23 4,837 15-11-2009, 02:45
Son Yorum: BESTEFE
  köpek balık avında :) MaVrUşGiL 17 3,536 03-08-2009, 16:37
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  atilla206 harun 77 atilla206 17 3,647 15-06-2009, 11:32
Son Yorum: cesuryürek77
  Sakarya Mollaköyde Turna; murki 24 4,625 07-03-2009, 01:37
Son Yorum: adem77
  balık avında enson teknik harslan1978 16 4,401 19-01-2007, 14:36