Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarıyer iğne iğne
harun tebrikler güzel av yapmışsın devamını bekliyoruz selamlar ...
Bul
Oh oh maşallah. Keyifler tamamdır bugün stres falan kalmamıştır. Nerden buluyorsun böyle mekanları be abicim.
Bul
Harun sanırım keyifli olmuş ama halen eşkinaları göremedik neler oluyor bak ozan eşkina kaynıyor demiş gitti güzelim boru kurtları
Bul
Harun yazdı:
balikoltasi yazdı:işte benim mekanım.sürekli gittiğim yer.

Birol bilmiyorum oraya yakınmı oturuyorsun ama ben orada oturup oraya devamlı gitsem biraz kum çımento taşır kamış koymaya boru yapardım doğal livarlar var biraz uğraşla kendime balık havuzu yapardım  bu tel livarlardanda gına geldi tutuğumun yarısı livardan kaçtı  bir kısmıda kıyıda yaptığım doğal havuzdan dalga vurunca uçtu balık bol olunca gelene gidene pek bakmadım açıkçası

Merhaba
Şişlide oturuyorum pek yakın sayılmaz ama sürekli oraya giderim. çünkü sakin biyer. doğal livar konusuna gelince. zaten inişi sakat biyer.bide kısayoldan aşağıda bulmayayım kendimiSmile ayrıca otobüsle gittiğim için yüküm ağır oluyor o yüzden çimento vs. taşıyamıyorum. oraya livar gibi birşeyler yapılsa bile balıklar yine kaçar. çünkü gemiler-romorkörler ve agent tekneleri bazen öyle dalga yapıyorki dalga o toprak zeminin diplerine kadar geliyor. ve bu günde bazen 2-3 kere oluyor. livardan bende çok kaçırıyorum kıraçaları ama benim kıraçalar livarın yanından ayrılmıyorlarSmilebende onları tekrar kovayla yakalayıp kayalıkların arasından kurtarıp denize geri yolluyorum. orası pek lüfer yapan biyer değil. derin değil ve gırgırlar mevsiminde çok rahatsız ediyor.ben bu aralar öğleden sonra orda oluyorum.yarında ordayım.sizin tuttuğunuz yere gelmeden 15 metre kala kayalıklardayım. gelirseniz zevkle beraber avlanırız.
saygılarımla
Bul
olsunnn bir dahaki sefere gelır balıklar
Harun abi helal olsun güzel balıkçılık yapmışsın manzara ortam da güzel saygılar.
Bul
özlemişim boğazı istanbulu iyi oldu bu resimler eline sağlık rastgele
Bul
harun abi gene yeni yerler keşfetmişsin abi gölgelikte süpermiş hani yeni yerler keşfetmeye devam
güzel yer. teşekkürler harun abi...
Bul
yalova tatar yazdı:harun senin gibi biri nasıl kaçırır balıkları Boboşaka şaka bereketli olsun 6 gün sonra yine 3.5 gün izin var bir günlüğüne belki gelirim balık tutmaya nerde bol balık varsa

eren gel bekleriz doktoruda getirsen ...72
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gümüş iğne olmasa... yycolak 31 6,300 20-09-2011, 23:24
Son Yorum: yycolak
  5-6-7-8 Ağustos Sarıyer Barajı Uzun_ahmet 67 13,597 18-08-2008, 11:14
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi