Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarıyer büyük liman
merkezdeki caddeleri (sivas caddesi)gördünmü o caddeleri kesen koca koca caddeler var.ben merak ettim o zamanlar .niye bu kadar büyük caddeler diye.havaalanı varya.acil durumlarda buraya iniş yapabilsinler diye.ama o eskidenmiş.askeri uçaklar için ideal ama şimdi sivil uçaklar var.oraya zor iner gibi.
Bul
istavritci yazdı:harun seçimden sonraki haftalarda gidelim içimize dert olmasın
gidelim Ali abi kalkan lüfer olur diye düşünüyorum
Bul
o park merkezdeki inönü parkıdır o zaman .benim bahsettiğim yer havaalnı yolunda şehirden 8-9 km dışarda.ben en son 5 yıl olmuştur gitmeyeli.ama her yer dümdüz .çok güzel bir şehir.gitmişken erciyese çıksaydın.kar belki çok tepelerde vardır ama kışın çıkacaksın.ordan temiz yerden bir torba kar alacaksın ve afiyetle yiyeceksin.
Bul
SerenaY66 yazdı:merkezdeki caddeleri (sivas caddesi)gördünmü o caddeleri kesen koca koca caddeler var.ben merak ettim o zamanlar .niye bu kadar büyük caddeler diye.havaalanı varya.acil durumlarda buraya iniş yapabilsinler diye.ama o eskidenmiş.askeri uçaklar için ideal ama şimdi sivil uçaklar var.oraya zor iner gibi.

İlker trafik diye birşey yok gibi ara yollar bile 3 şeritli
Bul
Smilebüyükliman gerçektende çok güzel biyerdir. biz ekimde oranın 300 mt. açıgında tekneyle çinekop avlarız çapariyle. balık tutması çok zevkli olur. kıyıya bakınca mırmır içimden geçiyor ama ağcılar orda mırmır bırakmazlar.çünkü tekneler hep o tarafa gidiyor ağ atmaya.
Bul
birol zaten hep söylerim her iyi yerde mutlaka bir olumsuzluk olur diye
Bul
arkada görülen burun büyükliman.diğerleride önünden gelen kuzucuklar.
[Image(143).jpg]
[Image(155).jpg]
Bul
Limandan bayağı açıktasın orası gece iş yapar bence lüksü yakıcan uç noktada hatta beline kadar gidip doğal kayalar var onların üstüne koyucan lüksü bence kesin levrek giriyordur oralara
Bul
olabilir.mırmırda alınabilir. oranın daha ilerisine giden bir tekneci tanıdık bacak kadar levrekler yakalıyordu ağ ile.
Bul
Harun yazdı:
istavritci yazdı:harun seçimden sonraki haftalarda gidelim içimize dert olmasın
gidelim Ali abi kalkan lüfer olur diye düşünüyorum

oralarda bir yerden muazzam kalkan aldıklarını duydum.adamlar 8-10 takım atıyormuş günde 20 ye yakın kalkan alıyorlarmış.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmara ereglisindeki en buyuk levregı ben tuttum :) _reis_ 30 5,689 27-03-2008, 16:12
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi