Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Az 10 Gün Rapor Yok
Hepiniz sağolun.
Bul
hüseyin geçmiş olsun..umarım çabuk iyileşir..eğer bi problem çıkarsa haberim olsun..hallederiz..artık yağpacak bir şey sadece pansuman dikiş olayı bundan sonraolmaz zaten..sudan biraz koru..enfeksiyon açısından sorun çıkarır..rüya olayı da kötü olmuş..böyle güzel rüyaların zaten bir türlü sonuna bi türlü denk gelemedim bende..hep uyandım..neyse tekrar geçmiş olsun..kendine ii bak..
Bul
tekrar geçmiş olsun akıllanmışsındır herhalde bi daha kesici ve delici aletlerle oynarken dikkat edersin Bobo Bobo Aptalkafam
Bul
geçmiş olsun hüseyin .
Bul
hüseyin geçmiş olsun
Bul
geçmiş olsun Hüseyin.
Bul
hüseyin geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Bul
Hüseyin geçmiş olsun. Ben Tatar kadar sert konuşmaycamBobo ama tüm arkadaşlarıda uyarmadan geçemeyeceğim. Maket biçağı ile iş yapar veya bir şey yontarken (Örneğin rapala Ki Hüseyin seninde rapala yontmaya meraklı olduğunu biliyorum) asla elinizi bıçağın hareket yönünün önünde tutmayın, Tornavida ile iş yaparken parçayı asla avucunuzun içine almayın...
En tehlikeli işler evde-iş yerinde yapılan basit görünümlü işlerdir. Çünkü o basit gördüğümüz işi yaparken emniyet kurallarını hiçe sayarız...Bals
Bul
RaPaLaCı yazdı:Hüseyin geçmiş olsun. Ben Tatar kadar sert konuşmaycamBobo ama tüm arkadaşlarıda uyarmadan geçemeyeceğim. Maket biçağı ile iş yapar veya bir şey yontarken (Örneğin rapala Ki Hüseyin seninde rapala yontmaya meraklı olduğunu biliyorum) asla elinizi bıçağın hareket yönünün önünde tutmayın, Tornavida ile iş yaparken parçayı asla avucunuzun içine almayın...
    En tehlikeli işler evde-iş yerinde yapılan basit görünümlü işlerdir. Çünkü o basit gördüğümüz işi yaparken emniyet kurallarını hiçe sayarız...Bals

Haklısın Abi. Ne kadar dikkat etsekte. Arada kazalar çıkıyor. Bu sefer ki en sakatıydı ama ucuz atlattık. Bileğede gelebilirdi. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Rapala işine de tam olarak başlıyacağım. Okulda da balzayı maket bıçağı veya kretuvarla keserdik. Ama bu kadar dikkatsiz bir iş yapmamıştım. Akıl balıktaydı heralde.
Bul
hüseyin geçmiş olsun ben inanıyorom iki gün sonra sen balıktasın seninle iddaaya girerim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi