Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
haftaya bir yer belirleyelim istanbul sahillerinde bi gece balık tutalım hem tanışmış oluruz hem balık tutmuş oluruz klasik haline getirir ayda bir balık tutarız herkese uyabilecek biryer belirlemek lazım istanbul içi bogaz kenarı manzaraya nazır oturur sohbet eder balık tutarız çayımızı demler muhabbete bakarız istanbul içi dışı gelmek isteyen gelir deriz kimse gelmezse ben gider martılarla yunuslarla çayımı içerim artık haftaya bir yer önerisi olan yazsın lütfen orta biryer bulalım bana sirkeciden sarıyere kadar heryer uyar bana sorarsanız baltalimanı bebek aşiyan burnu veya kalender en uygun gelir konusalım tartışalım yer belirleyelim haftaya çarşamba yani 4 ekimde balıga gidelim bir aksilik olmassa
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
abi iyi olur ama ben erzurumdayım siz bir yer bulun ben de katılacağım teklifin çok güzel bu forumun üyelerined e bu yakışır zaten daha aktif olmak lazım sen başlat inşallah gerisi gelecektir.
hey kimse yok mu ! levreçibaba nediyor bakın destek olalım hem eğleniriz hem de balık tutarızbalık bahanesi olur tanışmak iyidir, paylaşmak güzeldir
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
sen yer ayarla abi benim izin günüm kısmet olursa ben gelirim istersen bir konu acta gelebilecek arkadaşlar orada buluşalım.
rasgele
evet arkadaşlar levrekçi babayı destekleyelim hepiniz davetlisiniz
Yorumları: 68
Konuları: 8
yeri ve zamanı netleştirelim koşarak gelirim
levrekçi baba harika bir fikir
Arıza TEAM
Kutsal Yılmazok
Liman : Küçükyalı Su Ürünleri Balıkçı Barınağı
arkadaşlar halen bir netlik yokmu tarih yer tespiti yapacakmıyız hiç kimseden bu konuda haber yok ne dersin levrekçibaba ??
Arıza TEAM
Kutsal Yılmazok
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla havaları bekliyorum haftaya çarşamba gibi bana çok uygun tüpümü çayımı oltalarımı alıp inecegim biyerlere ama havalara baglı ben konu açıp yazacagım günü saati yer konusunda bi düşüncem yok bana en uyan yer kalender ama herkese uymaz sanırım duruma göre konusuruz
levrekçi baba benim için her yer olur yeterki saat 5 ten sonra olsun
yeterli
Arıza TEAM
Kutsal Yılmazok
abi bu işi başlatın gerisi zaten gelir senede bir balık tutma turnuvası bşle yapabiliriz neden olmasın yeterki organize olalım fisherman abi bize önder olsun böyle aktiviteler yapalım türkiye çapımda katılım olur valla