24-10-2007, 18:16
güzel ve zevkli bir av olmuş tebrikler
<<< 24 EKİM LÜFER >>>
|
24-10-2007, 18:16
güzel ve zevkli bir av olmuş tebrikler
24-10-2007, 18:17
tebrikler gerçekten çok güzel bir balıkmış üstekilerde fena değil hani biraz daha karıdes alsaymışşın keşke daha da fazla tutardın herhalde
24-10-2007, 18:58
Bereketli olsun Hüseyin. Çok asil görünüyor eleman. Izgarada da aynı asaleti devam etmiştir bunun.
![]()
24-10-2007, 19:01
Hüseyin rapalayla büyük balık yakalama zevkini tattığına sevindim çok iyi oldu ne keyif ama yemliye falan benzemiyor değilmi parlamadan bahsetmişsin o parlamayı görünce yaşadığın anı çok iyi bilirim aşıyı kaptın hüseyin aşıyı kaptın
rapalaya gelince sezon başı 150 kaat yozuri 60-70 de diğerleri 200 ytl yi geçkin sezon başladı hiç biri yok şu anda 200 ytl denize gitti oralardada takan yer yoktur ama nasıl oldu anlamadım
24-10-2007, 19:17
hüsetin maşallah sende yemi aldın artık harundan farkın kalmaz evliya çelebi gibi gezer durursun he he he
24-10-2007, 19:47
tebrıkler..afıyetolsun
24-10-2007, 19:56
Öncelikle herkese teşekkürler.
boranmursel yazdı:tebrikler gerçekten çok güzel bir balıkmış üstekilerde fena değil hani biraz daha karıdes alsaymışşın keşke daha da fazla tutardın herhalde İzmaritler o kadar aç saldırıyorlar ki. Ama bu kadarı yeterli amaç biraz da : 2 aydır falan oralara uğramadım. Biraz nefsimi köreltmekti... Yoksa akşama kadar bu izmaritler doymak bilmez. 15 sn de hemen 3 lü çapari doluyor. Ve de iyice kıyılamış durumda. İsteyenler iskelelerin orayı kaçırmasın. Bana bu kadar yeterli. Evde benden başka yiyecek yok ki... ![]() Harun yazdı:Hüseyin rapalayla büyük balık yakalama zevkini tattığına sevindim çok iyi oldu ne keyif ama yemliye falan benzemiyor değilmi parlamadan bahsetmişsin o parlamayı görünce yaşadığın anı çok iyi bilirim aşıyı kaptın hüseyin aşıyı kaptın Evet Abi tamamen katılıyorum. Yemli gibi değil. Kamışta da ince beden var. Zevki arttırıyor. El oltasıyla bu kadar ince misina ile de çekmek zaten zor olur. Yavaş yavaş mekana alıştıkça dibe takmam. Bundan önce buraya bir kere daha gelmiştim. Yer yoktu. Bu ilk gelişim sayılır. Başta Eminönü iskelelerin orada da takıyordum ama artık takmıyorum . Dibi zamanla ezberlemeye başlıyorsun. Bir kaç atış sonra alışırım. Bilgiler için teşekkürler. Silikon ile tutmuştum ama rapala ile ilk balık bu oldu. El oltası veya hırsızlı mantarlı takım ile çok Lüfer tutmuştum ama artık ne kadar da gelenekselci olsakta bu işede bulaşmış olduk. ![]()
24-10-2007, 20:06
Dosdum tebrik ederim agfiyetler olsun paylasdigin icinde ayrica tesekkürler bol sans
24-10-2007, 20:36
hüseyin lüferle iyi keyif yapmışsın izmaritlerde güzelmiş rapalaya üzüldüm afiyet olsun rastgele
24-10-2007, 20:37
hüseyin çok çok tebrikler..hasta oldum balığa..kendim tutumuş kadar sevindim..bende sabah 7.30 da eminönünde idim..herhalde sen diğer tarafta takıldın..birbirimizi görebilirdik..rapalanın artık zamanları...denemem lazım ara vermeden..hadi rastgele..daha çok balıklar tutman dileğiyle..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|