Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aci hüzün ve mutluluk
cemal abi başınız sağolsun aynı gün içinde iki ayrı
duyguyu yaşamıssınız ne diyelim hayatın cilvesi bu
hem sevinç hemde üzüntü var içinde selamlar abi.
Bul
Temkin abimize Allah'tan rahmet dost ve akrabalarına sabır diliyorum. Cemal abi her şey bizim için yinede metanetli olup, böyle dostlarımızı anılarıyla yaşatmak biz kalanların görevi. ALLAH SABIR VERSİN.
Bul
cemal abi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.fani dünya ne yapsak ne etsek acı ve tatlısıyla hepsi bu dünyada kalıyor.
Bul
Allah rahmet eylesin,ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.Duyarlı arkadaşınızın gönderdiği balıklar için sağlık sıhhat içinde afiyetle yiyin.
Bul
Abi başın sağolsun. Acılar paylaşıldıkça azalırımış derler, umarım bu konuda birazda olsa faydamız olur.

Bu konuyu okurken aklımdan geçen tek şey şuydu:
Allah, özellikle sana ve tüm arkadaşlara senin gibi vefalı dostlar nasip etsin.
Bul
sevgili dostum seninde yazdığın gibi hayat okulunu hala okuyoruz,ne zaman diploma alacağımız belli değil.ALLAH cc den başkasıda bilemez.sana ve yakınlarına sabır diliyorum mekanı cennet olsun.tüm dostlara böyle dostluklar lazım baki dostluklara.
lüferlerede sevindim,senide mutlu görmek ne güzel ,hüzün ve sevinç,Hayatın cilvesi
Bul
Başınız sağolsun Cemal Bey.
Bul
Biz de sizinle birlikte hüznü, buruk mutlulugu bir arada yaşadık. Başınız sağolsun, sabırlar dilerim...
Bul
Can dostlarim yazdiginiz mesajlarla nekadar huzura erdigimi nekadar mutlu oldugumu sizlere kelimelerle ifade edememem ama sunu cok iyi biliyorum nekadar dogru bir yerdeyim ilave yazilacak tek bir sey var

>> IYIKI VARSINIZ <<
Bul
başınız sağolsun.dost ve akrabalarına sabır diliyorum
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi