11-12-2007, 21:55
reis aramıza hos geldın umarım abın kadar iyisindir. (balık islerinde)
marmara ereglisindeki en buyuk levregı ben tuttum :)
|
11-12-2007, 21:55
reis aramıza hos geldın umarım abın kadar iyisindir. (balık islerinde)
11-12-2007, 22:01
hoşbulduk yok ya balık işlerinde ailenin yüz karası sayılırım benim haricimde herkes balıkcı ben hiç anlamıyorum
![]()
11-12-2007, 22:01
sedatdalci yazdı:reis aramıza hos geldın umarım abın kadar iyisindir. (balık islerinde) sedat hiç gülecegim yoktu valla ![]() ![]()
11-12-2007, 22:11
[youtube]u4LXT0AIYRA[/youtube]
[youtube]IEmlp5ZiSVA[/youtube] not:iki video farklıdır alttaki başka zaman tutulmş başka balıktır
11-12-2007, 22:32
LeVrEkCi yazdı:sedatdalci yazdı:reis aramıza hos geldın umarım abın kadar iyisindir. (balık islerinde) nıhat abı ne bılıyım abı ben abımden cok daha ıyıyım su an. adamı hemen sogutmayalım balık isine bi girsin gerisi gelir.
11-12-2007, 22:38
sedat orası yle bende abimden çok iyiyim bu gönül meselesi ben gönülden balık olayını seviyorum aklım fikrim balıkta bende fatihde abimde daha çocukken balık tutardık ama ben işin her yönünü ögrendim sevdalandım yani.
fatih gidip lüfer tutar çapariyle istavrit tutar ama olta yapmaz yapamaz ama balık tutar yani nasıl tutuldugunu bilir abimde bilir arada sırada gidip levrek tutar azimlidir sabah namazını kılar erkenden gider 12 ye kadar durur azimle çalışır eee 6-7 saat denizde duran zaten bizim orada levrek kesin tutar.yani bildiginden degil çok vakit geçirdiginden tutar balıgı. kardeşten kardeşe bu degişir ama eminim fatihde evlenince mecburen başlıyacak balıkçılıga şimdilik kıyıda av yapıyor bekar oldugu için ![]()
11-12-2007, 22:50
yok ben abimden daha iyi olamam adam babamıda gecti nerdeyse ( babam duymasın)
![]() ![]()
12-12-2007, 00:45
alemsın nıhat abı kardesın umarım hep aramızda olur muhabet guzel gerisi bos zaten . dedıgın gıbı bı olaya sevdalandınmı her ince noktayı ogrenıyosun valla. saygılar .
12-12-2007, 00:51
Hoş geldin Fatih birdahaki org larda abini dinle gel belki farklı gelir
12-12-2007, 01:19
fatih abi tanıştığımıza sevindim gerçekten abi kardeş ayrı bir renk katarsınız siteye
nihat abi bu kardeşler hep böyle oluyor galiba benim bir ufaklığıda götürürüz(ufaklık dediğim venden bir yaş ufak) ara sıra balığa ama o daha çok oltadan balıkları çıkartır pek ilgilenmez sadece muhabbete gelir ve oda aynı neredeyse martı gördümü illa atalım birtane der bir bakmışın balık martının ağzında ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sarıyer büyük liman | H.A.R.U.N | 47 | 12,038 |
18-07-2007, 21:23 Son Yorum: H.A.R.U.N |