Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hey gidi eski günler hey.....!
ishak ustam merabalar bak seni yeni üye sanıyorlar artık fazla ayrı koyma burasını selamlar.
hoş geldin isak böyle paylaşımlarınızı her zaman bekleriz
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
çok güzel videolar.devamını bekleriz.
Bul
İshak ustam youtube da balık avıyla ilgili bişey ararken "uzm dr rastgele" videosuyla karşılaşmamak mümkün deil

paylaşımlarınızın sitemizdende devam etmesini dilerim, videolarınızı çok seviyorum saygılar
Bul
imrendiren çok güzel avlar, maşallah
zevkle seyrettim, tebrik ederim
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
paylaşım için teşekkürler güzel anılar
Bul
ishak abi guzel paylasım cok sagol.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
harika görüntüler busoğuk havalarda içimiz ısındı teşekkürler.
kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara.....
Bul
her anı çok keyifliydi ishak bey teşekkürler
paylaşım için bende aynı heyacanı coşkuyu
şuanda yaşadım evde pc başında kendimi deniz
kenarında hissettim iyiki geldiniz rastgelsin.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:her anı çok keyifliydi ishak bey teşekkürler
paylaşım için bende aynı heyacanı coşkuyu
şuanda yaşadım evde pc başında kendimi deniz
kenarında hissettim iyiki geldiniz rastgelsin.

İsmail kardeşim, ben sahsen kendi adıma konuşur isem, benim yaptığım bu tür özellikle video paylaşımlarını izlemeye bayılıyorum...Ve haliyle bir an için dahi olsa bulunduğum ortamdan kopup kendimi taaa oralarda gibi hissettiğim oluyor...Bana göre de bu çok hoş bir duygu....Ve bu tür video paylaşımı izlediğimde de kendi kendime hay allah razı olsun beeee...Eline koluna sağlık diyorum, bu tür paylaşım yapan arkadaşlara.....

Ne demiş büyüklerimiz, acılar paylaşıldıkça azalır...Güzellikler de paylaştıkça çoğalacağı kanaatindeyim...

Ayrıca, burada bir konuya da değinmeden edemiyeceğim...Hepimizin de bildiği gibi senelerce muhtelif televizyon kanallarında hep yabancıların yaptıkları muhtelif kara ve balık avlarını seyrettik...Görüntülerine baktık bakmasına da ama dilinden ben dahil bir çoğumuz hiç bir şey anlamadı....Ama sağolsun Habertürk Tv kanalının kurucusu gazeteci abimiz ve av duayeni rahmetli Ufuk GÜLDEMİR bizlere yerli bir belgesel kanalı kazandırdı...Adı da Yaban TV ..Hem de dili Türkçe...Bence hepimize düşen görev bu yerli kanalın ayaklanıp, ayakta kalabilmesi ve daha ileriye yürüyebilmesi için, mümkün olursa avda yaşadığımız güzellikleri kapsayan video paylaşımlarımız olur ise 3-5 lira kargo parası verip
burayada yolluyalım diye düşünüyorum...Zira ben üstüme düşen bir vazife kabul edip bu video paylaşımlarımı evde bir cd ye çekip 3-5 ytl verip kargo şirketleri vasıtasıyla buraya yolluyorum...Ve gözlemledim ki, bütün yolladığım görüntüler ''Sizin avlarınız'' bölümünde başka iletiler ile birlikte yayınlandı ve arasıra da hala tekrar tekrar yayınlanmakta....

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  reisten levrek 94cm olan(eski) LeVrEkCi 9 2,841 21-06-2007, 14:41
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi