Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angaralı Co Administratorlar
bu da sitenin diğer faydalarından insanlar sanal daki dostlukları gerçeğe dönüştürmekte istiyorlar bence de süper bi olay site sayesinde çok sayıda arkadaş edindik kendi bilgilerimizi diğer dostlarla paylaştık organizasyonlar yaptık muhabbet,dostluk birlikte hastalıklara üzüldük sevinçlerimizi paylaştık bence site biraz amacını da aştı aile gibi olduk arkadaş olduk imkanımız olsada herkezle tanışabilsek balıkçılık yapabilsek ama elde değil işte ama olsun ben böylede çok mutluyum hepimizden ALLAH razı olsun iyiki sitemiz var iyiki varsınız iyiki varım saygılar,sevgiler.

bu siteye emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ooo mutluluk kareleri süper olmuşş.başka hiçbir sitede böyle şeyler yoktur heralde..hep beraber kaynaşırız umarım birgün.. co olmak başka şey tabi Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Keyifli ve güzel dostluklara açılmış bu yelkenler harika harika
Bul
ya aslında angarada 4 kişiyiz.ben, kamil abi,serdar abi ve tuncer.kamil abiyle hep telefonda konuşuruz.ama yüzyüze tanışmak dün nasip oldu.serdar abiylede birkaç kez telefonda görüştük.ama onunlada mutlaka tanışacağız.kurtuluşu yok .bu arada arkadaşlıklar sağlam kaliteli olsunda co olmuşuz ko olmuşuz möhim değil.istanbulda tanışma durumu olsa bahane hazırkarşıya geçmek zor.ya ankarada buna ne dersin .bahane bulmak zor.kamil abi bilkentte ben sıhhıyedeyim serdar abide beşevlerde.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
allah muhabbetinizi arttırsın
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul
H.A.R.U.N yazdı:Serdar merak etme sonunda biz istanbuldan geleceğiz

sonunda öyle olacak galiba arkadaşımSmile

ama benim umudum var bir araya gelecekmişiz gibi geliyorSmile allah büyüktür, bir gün bir yerde mutlakaSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
serdar abi sen telefonunu ö ile bana yaz istersen yoksa gelsekde haberin olmayacak bu gidişle siteye eskisi kadar takılmıyorsun geliriz döneriz haberin olur kafamızı kırma sonra Smile)
Bul
ne güzel manzara bunlar arkadaşlıkların devamını dilerim...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Muhabbetiniz, muhabbetlerimiz daim olsun arkadaşlar.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
anaaaa ben bunu yeni gördüm daha bayağı iyi çıkmışız be co'lar olarak
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: