Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmirli yöneticiler ve abilerim. İSTANBULU KISKANDIM :)
Murat önerin için teşekkürler. Böyle bir organizasyonu geçen sene bir üyemizin gayreti ile gerçekleştirdik. Bu yıl tekrarlayabiliriz. Benim iş ve sağlık sorunları nedeniyle direk ilgilenebileceğim bir durum değil. Ayrıca kıyı balıkçılığı konusunda da benim olmam çok zor. Ama tekne tutularak yapılacak bir çağrıya katılmak için gayret ederim. Hem tanışmış hemde yeni dostluklara yelken açılmış olur. Konuyu gündemde tutarak gelişmeleri izleyelim
Bul
ercan abi malum zaten hepimiz çalışıyoruz,o yüzden pazar günü en uygun gün,, teknede olur tabiki muhabbet sohbet eğlence.. tekneyi nerden kiralayacağımızı bilen tekneyle avlanan birçok kişi var sitede yanılmıyorsam... birazcık gayretle yapabiliriz bu organizasyonu..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
murat sen başlat mesela deki ulaşımın kolay olacağı bir yer ben şu gün buradayım tanışmak isteyen arkadaşları abilerimi bekliyorum.de yeterli iki kişi bile gelse yine olur hadi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Arkadaşlar ben İstanbuldaki organizasyona Sakarya'dan kesinlikle gideceğim. Maksat birebir tanışma, sohbet. Bursa, Eskişehir, İzmirli arkadaşlara seyleniyorum. ortak bir organize ile aynı güzergahta tek vasıta ile gelme şansınızı değerlendirinmenizi ve sizlerinde bu organizasyonda bulunmanızı cani gönülden isterim.
Bul
murat abi bizde isteriz ama kışın çok zor işler sıkışık ama bahardaki bir org.hepimiz isteriz mesela gelmeyi....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
yalova tatar yazdı:murat sen başlat mesela deki ulaşımın kolay olacağı bir yer ben şu gün buradayım tanışmak isteyen arkadaşları abilerimi bekliyorum.de yeterli iki kişi bile gelse yine olur hadi

erden abi dediğin gibide olur tabiki ses çıkmazsa kimseden öyle yapıcaz artık mecburen... ama ercan abinin söylediği tekne olayıda fena değil havalar güzel balıkta var... herkes ilgilense iyi olacak
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
valla bu tür organizasyonlar ile dostluklar dahada pekişecektir.izmirde ,istanbulda,yalovada ,bursada belki bir gün Ankarada inşallah çoğaltırız.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker abi isteğimz bu organizasyonlar artsın muhabbetle dostluğumuz pekişsin inşallah katılımlar artarsa yapcaz organizasyonu..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
murat
bizim ilk organizasyonumuz nasıl oldu biliyormusun.
ben bir konu açtım dedimkki şugün şu satte şuradayım isteyen buyursun gelsin dedim ogün ozan(balık and ozan)-onur(big fish onur)-ibrahim abi(rapalacı)
katıldı balık bahaneydi kıyıdan olta attık birkaç balıkta aldık ama o günü unutamam onur,ozan ve ibrahim abi ile ilk organizasyonu yaptık sonra resimleri yayınlayınca herkesin hoşuna gitti birdahakini kartaldayız dedik isteyen buyursun dedik 30 kişilik katılım oldu.bence havalar bu şekildeyken organizasyona katılım az olur daha baharda yap gerçi izmirde hava müsaittir uygun bir havada olur neden olmasın.
ercan abi kıyı organizasyonu daha kolaydır al sandalyeni otur olta atmak şart degil.bizim organizasyonlarda balık çok az tutuluyor maksat muhabbet ve o ortam inanın yaşanılır harika oluyor.
ben 1 ay geçmeden inanın organizasyonu ve oradaki muhabbeti özlüyorum sanırım bu yaz istanbul çok sık toplanır ve herkesin istegi olan türkiye organizasyonunu bu yaz inşallah yapacagız.
olmadı istanbul olarak izmire gelir bi organizasyonda orada yaparız üzme tatlı canını Gulumse
Bul
nihat abi vallah süpersin en iyisi öyle olcak havanın güzel olacağı bir pazar söliyecez artık... izmirde kara kış yok heran müsait hava sıkı giyinip ateşi yaktıkmı ısınır herkes Smile
mesela haftaya pazar olabilir, güzelbahçe tarafları... neyse abi ben deneyim şansımı inşallah nasip olurda türkiye org.hepimiz oluruz... zaten maksat muhabbet olsun önemli olan o atarız oltalarıda..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi