Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
antalyadan
ava tebriker, kırlangıç konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Kırlangıç konusunda Ercan abi gerekeni söylemiş bende arkadaşlarla aynı düşünüyorum sadece kırlangıç değil tüm balıklar için aynı düşünüyorum standardın altındaysa denize geri göndermek gerekir ben çapariye gelen istavritleri bile boyuna göre bir kovaya bir denize yapıyorum
Bul
afiyet olsun rast gelsin.
Bul
mesajları okuduktan sonra kırlangıcı geri salmış olmayı gerçekten çok istedim ama saladık düşünemedik açıkçası yağmurlu hatta fırtınalı bi gündü ne alsak kar dedik. bi dahaki balık avı maceramda bu tür konulara daha hassasiyetli yaklaşıcamdan emin olabirisiniz.
Bul
teşekkürler arif işte şimdi aramıza tam hoşgeldin Smile
Bul
arifcim bunu anlamış olman bile bizim için yeter tşk. ederim bol balıklı günler diliyorum sana
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
arif "zararın neresinden dönsen kârdır" sözü şimdi yerini buldu.ben ve bu sitedeki çoğu arkadaş zamanında bu tür şeyleri yapmışızdır.ama bilmediğimizden ,cahillimizden .bu siteye üye olana kadar sirkülerden bile haberi olmayan çok kişi vardı.ama şimdi öğrendik ve ona göre elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.çevremizide bu sirküleri anlatmaya çalışıyoruz.her şey bizim için ve gelecek nesillerdeki çocuklarımız için.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Kırlangıç için üzüldüm hemde çook
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
Bul
30 gün önce benim çapaya bi fiber müsade istedi bağlattık lüfer peşindeydik bağlananlar 5 6 kg bi kırlangıç çekti 15 dakikada balığı görecektiniz işte o kırlagıçta öyle olacaktı rasgele
Bul
arif işte burada bilgi var dostluk var aramıza hoşgeldin büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalyadan bu yilki ilk mirmir avim YaKaMoZ 46 5,325 03-01-2012, 22:49
Son Yorum: emrepasa

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi