Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kuzu değil koç
Acaba bu balığın 2 katı büyüğü varmıdır bana biraz küçük geldide
Bul
Bizim oralarda bu mahlukat'a ''Camus'' derler yahu!..Hehe
Bul
bu balıklarla güzel sörf yapılır yorulmak bilmezler.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
bunlar mukemmel arkadaşlar gün gelir birimize nasip olur inşallah paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:bunlar mukemmel arkadaşlar gün gelir birimize nasip olur inşallah paylaşım için tşk.

İnşallah allah nasip eder. Lakin böyle bir av geldiği zamanda allah güç kuvvet versinSmile
Şahbaz 1970-Yozgat
Şansın bol, oltan keskin olsun
Rastgele
Bul
maşallah bunları görünce iştahım kabarıyo ama nerde bizde bukadar büyük sazan varsada bize denk gelmez
Bul
Alıntı:maşallah bunları görünce iştahım kabarıyo ama nerde bizde bukadar büyük sazan varsada bize denk gelmez
engin bey denk gelse nolcak en azından kendi adıma konuşuom çok bakarım arkasındanHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
harika balıklar aslında bunlardan bizim sularımızda da yetişir.ancak bizim bilinçli avlanmamız lazım tutulan balığın boyuna ve kilosuna dikkat ederek tutsak büyümesine müsaade etsek bu kadar büyük balığın bizim sularımızda da olacağına ben inanıyorum.ayrıca bu balığı olta ile sudan dışarı çıkarana helal olsun.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
maşallah demekten başka ne olabilir.
Bul
istavritci yazdı:harika balıklar aslında bunlardan bizim sularımızda da yetişir.ancak bizim bilinçli avlanmamız lazım tutulan balığın boyuna ve kilosuna dikkat ederek tutsak büyümesine müsaade etsek bu kadar büyük balığın bizim sularımızda da olacağına ben inanıyorum.ayrıca bu balığı olta ile sudan dışarı çıkarana helal olsun.

Sana bütün kalbimle katılıyorum abi. Maalesef bizde çok fazla bilinçli avcı yok. Acınacak durumdayız
Şahbaz 1970-Yozgat
Şansın bol, oltan keskin olsun
Rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kısmette Varsa Uçmak; Engel Değil , Balık Olmak :) polat_can 6 2,285 09-04-2012, 20:05
Son Yorum: ALTAYLI
  08,09,2006 akya(kuzu-çıplak)+palamut ozoca51 16 4,101 10-09-2006, 20:50
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi