08-02-2008, 01:13
Benim monitörün kırmızı renkleri gitti yeni bir monitörmü almam gerekecek eğer öyle olacaksa flatmı likitmi hangi marka almalıyım kaç para gibi bilgiye ihtiyacım var
Arıza
|
08-02-2008, 01:13
Benim monitörün kırmızı renkleri gitti yeni bir monitörmü almam gerekecek eğer öyle olacaksa flatmı likitmi hangi marka almalıyım kaç para gibi bilgiye ihtiyacım var
08-02-2008, 03:13
bence monitörünü tamir ettir. daha ucuza gelir.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ******** H.A.R.U.N yazdı:Benim monitörün kırmızı renkleri gitti yeni bir monitörmü almam gerekecek eğer öyle olacaksa flatmı likitmi hangi marka almalıyım kaç para gibi bilgiye ihtiyacım varHarun ben 1 yıl önce 10 dolara almıştım. Basit bir monitör. biraz fiat araştırdım ama uçmuşlar. marka vermeyim ama flat monitörlerin gözler açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum.
08-02-2008, 22:09
harun abı alırsan samsug al alırken dikkat etmen gerekende tepki suresı 8 den yukarı olmasın lcd monutorler goze pek zarar vermez sımdıden hayırlı olsun.
09-02-2008, 00:16
H.A.R.U.N yazdı:Benim monitörün kırmızı renkleri gitti yeni bir monitörmü almam gerekecek eğer öyle olacaksa flatmı likitmi hangi marka almalıyım kaç para gibi bilgiye ihtiyacım var Bence 17 inç lcd al abi. Marka samsung iyidir. Gerçi ben inca kullanıyorum bundan da memnunum. Samsung tüplü monitörüm vardı 10 sene kullandım. Sonra tüpü bitti renkler gitmeye başladı. Şimdi 2 senedir inca lcd kullanıyorum memnunum. Tepki süresi önemli 8ms uygundur.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981
09-02-2008, 01:04
lcd ekranlar iştende biliyorum gözleri yormuyor piyasada samsung tutuluyor fakaat nec marka sıfır piksel hatası ile satışta 2 yıl garanti veriolar.samsungların piksel hataları çok nadir olsada olabilior.garanti kapsamında diil
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Önerileriniz için teşekkürler bu tepki süresinide yeni duydum dikkate alacağım da almadan önce bu monitör adam olmazmı 17 inc LG benim monitör 3 yıllık çok seyrekde olsa 1 dkk kadar eski haline dönüp kayboluyor miyadı dolduysa düşüneyim başka monitör
09-02-2008, 02:52
genellikle lcd ekran ister monitör ister lcd televizyon olsun 3 yıl ortalama ömrü var yinede bi danış bu işi daha ii bilenlere
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
09-02-2008, 11:32
lcd ekran ların ömrü ortalama 10 yıldır biribirlerinden ayırt etmek icin tepki süreleri kullanılır encok satılan 2 msn olanlardır gerci burda markanın pek önemi yoktur cünki 2 msn olanlar tercih edildigi zaman hepsinde olmadıgını göreceksiniz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|