Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teşekkür
Lapsetur yazdı:Ben video dakileri istavrit sandım. (Nihat çaktırma Smile )
bende ilk anda yayın sanmıştım ehh normal (cami duvarına işiyomuşuz gibi geldi ama neyse Smile)
Bul
Herşeye rağmen Kabil Abi ve tüm arkadaşların güzel bir gün geçirmiş olmanıza çok seviniyorum
Bul
Mahcupsize biraz daha müsade hadi geçin dalganızı bakalım zamanı gelince ne yapacaksınız en çok onu merak ediyorum. ha bide aklıma gelmişken ankaradan misafir git, kuleliye arkadaşların yanına uğra, hatta acemi meraklılar gibi çapariden balık topla, ama bir Allahın kuluda gel sende şu oltayı bir salla diyen olmaması. (istavritci,fotokopici ve m.ali abimin oğlu .)tren misali gibi arkadaşları seyrettim hatta oltamı bile götürdüm ama malzeme olmayınca sadece makara ve kamış bir işe yaramıyor ben bu hızla en kısa zamanda yine bir istanbul yapmazmıyım! ve bunu acısını çıkarmazmıyım şimdilik geçin dalganızı bakalım sayenizde başkasının oltasıyla yosunda yakalarım postalda bir tek iyiliği mavruşgilden gördüm klips,kurşun ve çapariyi o verdi takım tamam ama yer ancak toplanmaya uygun balık yakalamaya değilmiş Hieh onuda öğrendik sayenizde birde helal olsun bu yeri ayarlayana ne deyim koca boğazın en balıksız yerini ayarlamışya koca bir alkış o malum kişiye.ben çok şey yaşadım ama balıksız geçen bir organizasyona ilk defa şahit oldum buda ilklerden biri yaşadığım burdan şunu çıkardım ama daha öğreneceğim çok şey var deniz balıkcılığında el oğlu adama balıkda yakalatır,postalda Happyben yosunla kurtuldum ama ilker ne yakalar onu bilmem herhalde postal yada poşet geriye bunlar kaldı ilker ona göre hazırlıklı ol bir angaralı olarak yada yozgatlı her neyse. yinede her şey güzeldi o sıcak karşılama ve içden davranış hepsini unutturdu bana buda herşeye değer dimi ama!Hehe hatta bakın mavruşgilin avatarında istavrit toplamakla meşgulum Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil abim bitanedir, ona laf söylemeyin bakiim!Wink

Abi sen bidaha gel sana özel geceli gündüzlü en az iki gün safari yapacaz. İsterden istanbulun göllerinde balıkçılık dersi bile verebilirsin. Benden açık çek.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
kamil sen kısır döngüye girmişsin ıstanbullarda biz neyleyelim,ilkere laf yok o denizde hayatının balıkçılığını yaptı turan köyünde resimler bende format atınca gitti yedekte yok belki ilkerle yüzelde vadır İLKER bak amcaoğlu senide unutmuyom ha ona göre
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bizde yaptık deniz balığı avı ama aması var işte birde sen ne yapacan onu düşün bendeki güzelim resmini yayınlayıp yayınlamayacağıma hala karar verebilmiş değilim haberin ola erdennn.
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yalova tatar yazdı:kamil sen kısır döngüye girmişsin ıstanbullarda biz neyleyelim,ilkere laf yok o denizde hayatının balıkçılığını yaptı turan köyünde resimler bende format atınca gitti yedekte yok belki ilkerle yüzelde vadır İLKER bak amcaoğlu senide unutmuyom ha ona göre

valla erden abi doğru söylemiş.ben denizdeki acemiliğimi çoktan attım.hemde çeşit çeşit.o gün istavritten başka zargana tuttum,izmarit tuttum,hatta köpekbalığını çok bekledim.bi gelseydi bak onuda nasıl çıkarırdım.yunuslar bile beni görmeye geldi.yakınımızdan geçti gittiler.

erden abi bende resimler var.burdan alabilirsin.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
kamil takıl bana hayatının balığını tutturayım bakarsın deniz kızı bile çıkabilir burası deniz
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Kamil abi'ye bir Narlı turu lazım öyle anlaşılıyor. Koca yayıncıyı tutup en balıksız yere goturmek olacak iş mi yaw cık cık cık. Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
zaten aklımda orasıda var dı gürhan karagöz için bide tuzla çinekop burda da var lüferede turan köyü yani yılın kaybolmayan balığı her zaman nerde orda bulcağız
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Teşekkür !! blue_zaire 38 5,587 17-01-2009, 23:33
Son Yorum: Ege
  murat aydına teşekkür maceratorr 12 2,604 28-10-2008, 19:09
Son Yorum: murki
  SerenaY66'ya teşekkür.. Lakerda 10 2,176 11-10-2007, 09:10
Son Yorum: SerenaY66