Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Alıntı:iş yoğunluğundan siteyi ziyaretim %90 düştü. resimleri yeni gördüm. afiyet olsun. Yayın burlardada tık yok. umarım şu bir ay balık havyara girmeden nasip olur.
inşallah muratım yoksa temmuzu beklemek zorunda kalacaz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hüseyin tebrikler bu tatlı su işi denizle ap ayrı bir olay tamam balığı alacağın yer dar bir alan ama kışın çamuru soğuğu var yazın sıcağı sineği var denizde sıcak bastımı denize atı veriyorsun kendini burada nasıl serinlersin bilmem
Bu akan suda nasıl bir takım oluyor
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyin tebrikler bu tatlı su işi denizle ap ayrı bir olay tamam balığı alacağın yer dar bir alan ama kışın çamuru soğuğu var yazın sıcağı sineği var denizde sıcak bastımı denize atı veriyorsun kendini burada nasıl serinlersin bilmem
Bu akan suda nasıl bir takım oluyor
Harun bahsettiğin sıkıntılar mümkün ama çadır, kamp, güneş batışında nescafe, helede attığın dip oltalarında takılı zil sesi gece kayan yıldızlar arkadaşlarla sohbet muhabbet. 3-5 gün her şeyden uzak tarifi mümkün değil. deniz suyu insanı sarhoş eder ama, bunları kesin yaşamalısınız.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hüseyin tebrikler ne mutlu kurtları dökmüşsün karagöz dediğin hangisidir. Bizim denizde tuttuğumuza benzeyeni pek göremedim. Tatlı su karagözü ha
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
murataydın yazdı:Harun bahsettiğin sıkıntılar mümkün ama çadır, kamp, güneş batışında nescafe, helede attığın dip oltalarında takılı zil sesi gece kayan yıldızlar arkadaşlarla sohbet muhabbet. 3-5 gün her şeyden uzak tarifi mümkün değil. deniz suyu insanı sarhoş eder ama, bunları kesin yaşamalısınız.
Murat yaparız inş. 3-5 gün bu ortamı çadır, kamp, güneş batışında nescafe
Yorumları: 879
Konuları: 28
eh yani pes be birader bu havada bu ayazda bu karda kışta hemde gece kalmak, iyi sabaha kadar kakırdamamışsınız
vallaha bu azim başka bir şey için olmaz. başka hangi iş için bu soğukta donmayı göze alıp gece çadırda geçirilir ki? bu sıralar gündüz havalar iyi aslında benimde kanım kaynıyor ama... aması var işte balık hastalığı yüzünden hastalık sahibi olduk, soğuk havalar gelmiyor artık bize, mecbur bekleyeceğiz havaların ısınmasını
balıklarda bu yoklukta hiç fena sayılmaz

bereketli ve afiyet olsun arkadaşım.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Tebrikler, bereketli olsun Hüseyin. Sendeki bu balıkçılık aşkına şapka cıkarıyorum. Üşümüşsün falan ama resimlerde gördüğüm kadarıyla gayette mutlusun.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
H.A.R.U.N yazdı:Murat yaparız inş. 3-5 gün bu ortamı çadır, kamp, güneş batışında nescafe
banada uyar
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 537
Konuları: 62
Hüseyin Bey bu soğuk havada güzel bir günle beraber güzel av yapmışsınız.
Saygı ve Sevgilerimle.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
hüseyin tebrikler helal olsun işte avcılık bu.fazla balık alamamışsınız ama yinede güzel zaman geçirmişsiniz.rast gelsin afiyet olsun
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ