Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kısmetimiz bu kadarmış
Bereketli olsun arkadaşlar. Tekne gercekten hoş olmuş, kazasız belasız bereketli avlarda kullanırsınız inşallah...
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
abi ellerinize sağlık genede almışınız alacağınızı bu demekki önmüzdeki günlerde daha da güzel av yapacak narlı bu arada tekneyi geçen geldiğğimde görme fırsatım olmuştu gerçketen mükemmle bir çalışma çıkartmışınız harika olmuş yenisi halt etsin yanında Smile
Bul
hocam tekne güzel olmuş kazasız belasız bol avlara ,balıkçılıkta güzelmiş bereket versin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun arkadaşım güzel balıklar bol avlar dilerim...rasgelsin.....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Maşallah.Çok güzel bir av olmuş.Daha bollarına inşallah.Afiyet olsun paylaşım için teşkkürler saygılar.
Bul
ne narlıymış be maşallah
Bul
tekneniz kerçekten cok güzel olmuş burdan şahane gözüküyor balıklarda şahane yemli karması olmuş ,gecenlerdede narlı karagöz raporu görmüştüm balıklar hep sivri burundu ,arada hic extırem balta baş aldığınız oluyormu.
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
ottoman fishing team yazdı:tekneniz kerçekten cok güzel olmuş burdan şahane gözüküyor balıklarda şahane yemli karması olmuş ,gecenlerdede narlı karagöz raporu görmüştüm balıklar hep sivri burundu ,arada hic extırem balta baş aldığınız oluyormu.

meraba balta baş dediğiniz heralde bizim burda kütburun deniyo balık var ama seğrek ama iri bu sezon 2tane yakaladık tek tük rasgelsin
Bul
serkanefe yazdı:meraba balta baş dediğiniz heralde bizim burda kütburun deniyo balık var ama seğrek ama iri bu sezon 2tane yakaladık tek tük rasgelsin
teşekkürler karagöz benim icim cok önemli fafori balığımdır bilirsiniz avcılığı da cok zevklidir ,tekrar rastgelsin saygılar........Smile
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Hocam tekne harika olmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Balıklarda güzel. Bereketli olsun. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bugünlük bu kadarmış efe4848 34 5,989 06-06-2011, 14:54
Son Yorum: kurusogan
  kısmetimiz bu kadarmış iskorpitix 2 1,249 01-03-2008, 01:40
Son Yorum: kozmikbalıkçı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: