Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bereketli olsun arkadaşlar. Tekne gercekten hoş olmuş, kazasız belasız bereketli avlarda kullanırsınız inşallah...
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi ellerinize sağlık genede almışınız alacağınızı bu demekki önmüzdeki günlerde daha da güzel av yapacak narlı bu arada tekneyi geçen geldiğğimde görme fırsatım olmuştu gerçketen mükemmle bir çalışma çıkartmışınız harika olmuş yenisi halt etsin yanında
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hocam tekne güzel olmuş kazasız belasız bol avlara ,balıkçılıkta güzelmiş bereket versin
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
bereketli olsun arkadaşım güzel balıklar bol avlar dilerim...rasgelsin.....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Maşallah.Çok güzel bir av olmuş.Daha bollarına inşallah.Afiyet olsun paylaşım için teşkkürler saygılar.
Yorumları: 675
Konuları: 91
Yorumları: 527
Konuları: 7
tekneniz kerçekten cok güzel olmuş burdan şahane gözüküyor balıklarda şahane yemli karması olmuş ,gecenlerdede narlı karagöz raporu görmüştüm balıklar hep sivri burundu ,arada hic extırem balta baş aldığınız oluyormu.
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 133
Konuları: 5
ottoman fishing team yazdı:tekneniz kerçekten cok güzel olmuş burdan şahane gözüküyor balıklarda şahane yemli karması olmuş ,gecenlerdede narlı karagöz raporu görmüştüm balıklar hep sivri burundu ,arada hic extırem balta baş aldığınız oluyormu.
meraba balta baş dediğiniz heralde bizim burda kütburun deniyo balık var ama seğrek ama iri bu sezon 2tane yakaladık tek tük rasgelsin
Yorumları: 527
Konuları: 7
serkanefe yazdı:meraba balta baş dediğiniz heralde bizim burda kütburun deniyo balık var ama seğrek ama iri bu sezon 2tane yakaladık tek tük rasgelsin
teşekkürler karagöz benim icim cok önemli fafori balığımdır bilirsiniz avcılığı da cok zevklidir ,tekrar rastgelsin saygılar........
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Hocam tekne harika olmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Balıklarda güzel. Bereketli olsun. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]