Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Martın İlk Levrekleri Burda!
rastgelsin üreme dönemimi acaba yumurtalarını dökmemiş
diyorsunuz öyleyse kaçırdıklarınıza sevindim dersem yalan
olmaz üreme dönemiyse avı doğru değil diye düşünüyorum saygılar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ercan yeğenim oltayı alıp balığa gidesim geldi.Eline sağlık çok güzel paylaşım.Her zaman böyle rastgeleeeeeee
Bul
bereketli olsun ercan tebrikler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun ercan birazda ne yem ne takım bahsedersen seviniriz.afiyet olsun
Bul
boranmursel yazdı:gerçekten güzel balıklarmış levrek sabit yemede geliyormu yav benim bildiğim hareketli yeme atlar nasıl takım ve yem kullandığını tarif edebilrimisin buralarda denemek istediğim yerler var belki beceririm
mursel aslında narlı durarak levrek avlamaya çok müsait normalde durarak zordur çünkü çapa atıp beklemen lazım hava aydınlanmaden veya kararmadan 2 saat önceden çapa atıp tekli fındık zokaya canlı karedes takıp bekliyorsun tabii diger ispari tarzı balıklar devamlı rahatsız ediyor ama levrek veya ispari sürüsü girersede at çek yaparsın.
benim ilk levrek avını öğrenişim o şekilde olmuştur durarak avlanırdık sonradan hareketli ava başladık.
Bul
Nihat abi narlıdan ziyade ben daha çok mudanyada denemek istiyorum oradan ara sıra levrek haberleri geliyor uzun olta ile veya kıyıdan at çek yaparak alıyorlar,hatta bir ara şu meşhur asansör sistemini denesemmi diye düşünmedim değil kıyıdan ama bunlardan birini deneyeceğim kısmetse yakında eee herşeyin bir başlangıcı olması lazım

işin garip tarafı narlıda her türlü balığı gördüm ama bir levrek göremedim ki senin değişinle mera çok müsait mutlaka bir iki gelmesi gerekirdi bukadar avlanan adam var ama hiç görmedim haberini de almadım valla
Bul
boranmursel yazdı:Nihat abi narlıdan ziyade ben daha çok mudanyada denemek istiyorum oradan ara sıra levrek haberleri geliyor uzun olta ile veya kıyıdan at çek yaparak alıyorlar,hatta bir ara şu meşhur asansör sistemini denesemmi diye düşünmedim değil kıyıdan ama bunlardan birini deneyeceğim kısmetse yakında eee herşeyin bir başlangıcı olması lazım

işin garip tarafı narlıda her türlü balığı gördüm ama bir levrek göremedim ki senin değişinle mera çok müsait mutlaka bir iki gelmesi gerekirdi bukadar avlanan adam var ama hiç görmedim haberini de almadım valla
ona bende şaşırıyorum mürsel ama gelse o kadar canlı yem atana mutlaka denk gelirdi demekki oradaki balıkların biriyle arası iyi degil geçinemiyor olabilir.gerçi eşkina da var sonuçta oda bi levrek türü.ben şöyle düşünüyorum levrek kayalıgın etrafındaki kumlukta yemlenir yani biraz daha açık taraf kumluksa oralarda uzun olta canlı izmarit gezdirmek lazım.birde yazın gece orada tekneyle varya balıgın hertürlüsü tutulur hava sıcak olacak yatacaksın sabaha kadar vay anam vayy yanii.
Bul
güzel balıklar eline salık
Bul
bereketli olsun. güzel balıklar
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
K.ım benim yokluğumda götürüyorsun balıkları güzel av olmuş ama ellerine sağlık umarım gerisi gelir. barakudalara ne zaman başlıyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27.12.2009 levrekleri Kamil ILIPINAR 40 6,151 03-10-2010, 11:04
Son Yorum: araphüso26
  21-08-2010 levrekleri Kamil ILIPINAR 36 4,814 29-08-2010, 23:08
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  ustanın levrekleri  2  .... kaya 9 2,082 10-03-2007, 23:15
Son Yorum: rusan
  ustanın levrekleri... kaya 20 4,108 10-03-2007, 00:36
Son Yorum: BALIK and OZAN
  egrekkayanin levrekleri phaedrus 18 3,884 14-09-2006, 09:50