Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hüseyin tebrik ederim daha önce başka cizimlerinide gördüm eline su dökülmez maşallah.
40 yıl ugraşsam baka baka ayısının kopyasını yapamam ALLAH verdimi veriyor yeteneği.
1 çalgı aleti çalmayı
2 şarkı söyleyebilmeyi
3 resim yapabilmeyi çok isterdim olmadı ne yapıyım olmayınca halimize şükretmek kalıyor bizede.
paylaşım için teşekkürler
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Sağolun ilgi göreceğini sanmıyordum, başka bir zamanda balıksız resimlerimden de gönderirim.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
LeVrEkCi yazdı:hüseyin tebrik ederim daha önce başka cizimlerinide gördüm eline su dökülmez maşallah.
40 yıl ugraşsam baka baka ayısının kopyasını yapamam ALLAH verdimi veriyor yeteneği.
1 çalgı aleti çalmayı
2 şarkı söyleyebilmeyi
3 resim yapabilmeyi çok isterdim olmadı ne yapıyım olmayınca halimize şükretmek kalıyor bizede.
paylaşım için teşekkürler
nihat yukarıdakileri yapamayıncamı balıkçı oldun hehehehehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
huseyın elıne saglık kardesım valla super calısma olmus.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
hüseyin çok güzel resimler benim hiç beceremediğim şeyler ellerine sağlık rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hüseyin gerçekten süper resimler,ilk resimi bende çok beğendim....paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
evet hüseyincim 11 yaşındayken çizdiğin resim en alttaki şimdiki son çizdiklerin
şuanki çalışmalar ilk resminden sonra olgunlaşmış meyvalar anlamında demek istedim,
yani çizimler ustalaşmış geçmişten bu güne başarılar dilerim selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tebrik ederim güzel resimler yapmışsın çok istiyorum resim yapmayı fakat beceremiyorum...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Hüseyin en keyif aldığım konulardan biri resim okumsktır. Tebrik ederim çok güzeller ve sıcaklar. Belki biliyorsun benim oğlum da çizgi film animasyon 3 ncü sınıf öğrencisi. Onun da resimlerini ve filmleri bana inanılmaz keyif verir
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
ALTAYLI yazdı:Hüseyin en keyif aldığım konulardan biri resim okumsktır. Tebrik ederim çok güzeller ve sıcaklar. Belki biliyorsun benim oğlum da çizgi film animasyon 3 ncü sınıf öğrencisi. Onun da resimlerini ve filmleri bana inanılmaz keyif verir
Abi bunlar genelde elime kalem kağıt alıp düşünmeden 1-2 saat arasında yapılan desen çalışmaları.Düşününce kesinlikle bir şey çizemem.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981