Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Resimlerim
hüseyin tebrik ederim daha önce başka cizimlerinide gördüm eline su dökülmez maşallah.
40 yıl ugraşsam baka baka ayısının kopyasını yapamam ALLAH verdimi veriyor yeteneği.
1 çalgı aleti çalmayı
2 şarkı söyleyebilmeyi
3 resim yapabilmeyi çok isterdim olmadı ne yapıyım olmayınca halimize şükretmek kalıyor bizede.
paylaşım için teşekkürler
Bul
Sağolun ilgi göreceğini sanmıyordum, başka bir zamanda balıksız resimlerimden de gönderirim. Big Grin
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
LeVrEkCi yazdı:hüseyin tebrik ederim daha önce başka cizimlerinide gördüm eline su dökülmez maşallah.
40 yıl ugraşsam baka baka ayısının kopyasını yapamam ALLAH verdimi veriyor yeteneği.
1 çalgı aleti çalmayı
2 şarkı söyleyebilmeyi
3 resim yapabilmeyi çok isterdim olmadı ne yapıyım olmayınca halimize şükretmek kalıyor bizede.
paylaşım için teşekkürler

nihat yukarıdakileri yapamayıncamı balıkçı oldun hehehehehe Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
huseyın elıne saglık kardesım valla super calısma olmus.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
hüseyin çok güzel resimler benim hiç beceremediğim şeyler ellerine sağlık rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
hüseyin gerçekten süper resimler,ilk resimi bende çok beğendim....paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
evet hüseyincim 11 yaşındayken çizdiğin resim en alttaki şimdiki son çizdiklerin
şuanki çalışmalar ilk resminden sonra olgunlaşmış meyvalar anlamında demek istedim,
yani çizimler ustalaşmış geçmişten bu güne başarılar dilerim selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tebrik ederim güzel resimler yapmışsın çok istiyorum resim yapmayı fakat beceremiyorum...
Bul
Hüseyin en keyif aldığım konulardan biri resim okumsktır. Tebrik ederim çok güzeller ve sıcaklar. Belki biliyorsun benim oğlum da çizgi film animasyon 3 ncü sınıf öğrencisi. Onun da resimlerini ve filmleri bana inanılmaz keyif verir
Bul
ALTAYLI yazdı:Hüseyin en keyif aldığım konulardan biri resim okumsktır. Tebrik ederim çok güzeller ve sıcaklar. Belki biliyorsun benim oğlum da çizgi film animasyon 3 ncü sınıf öğrencisi. Onun da resimlerini ve filmleri bana inanılmaz keyif verir

Abi bunlar genelde elime kalem kağıt alıp düşünmeden 1-2 saat arasında yapılan desen çalışmaları.Düşününce kesinlikle bir şey çizemem.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık derisinin işlenmesi... aygroup 36 8,704 07-01-2016, 19:18
Son Yorum: aliemreforte
  Av Resimlerim ? mrtplvc 13 3,101 30-05-2012, 17:36
Son Yorum: yalova tatar
  Resimlerim Lale 12.04.2008 ilerya 23 4,473 14-04-2008, 13:12
Son Yorum: ALTAYLI
  Hobilerim: Resimlerim Boğaziçi 10 2,937 29-03-2008, 21:32