Yorumları: 527
Konuları: 7
gecmiş olosun arasıra kaynagını bilmedigimiz nedenlerle 2 veya 4 konyür gibi kayıplarla karşılaşıyoruz milyon dolarları olan bir şirket icin bu yapyıklarına anlam vermek mümkün bile deyil,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 739
Konuları: 50
ya varya adamın ar damarı çatlıyor ya öfkeden deliye döndüm bu durumlar ne yazıkkki var alacan kılıcı eline hepsini sıradan geçirecen yok abi yok ya en ıyısi benım plan valla
bi tane taksim meydanına bi tanede beyazıt meydanına dar ağacı dikecen valla dolandırıcıları tecavuzculeri.devletı soyanları hırsızları burada asacan asacan ama bı hafta ındırmeyecen kalacak orada bak bakalım ne guzel vatan oluyor herkes güleç ve huzurlu tyoplum oluyor sinirim bozuldu ya
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Teknoloji gelişdikce bu türden olaylara karşı dikkatli olmamız gerekiyor ama nereye kadar mümkün olduğu kadar internetten,telefondan hizmet almaktan uzak duruyorum. bilgilendirme için tşk ler.
Bornova - izmir
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Demin aradım müşteri hattını dedim benim hatta abonelik falan gibi katakulli şeyler varmı dedim neyseki yokmuş
Nihat internettede var bu gibi şeyler 1 aylığına veya 15 günlüğüne abone oluyorsun kıyıda köşede üyeliğimi otomatik yenile gibi ibareleride onaylamış oluyorsun ve onlar tıkır tıkır her ay kredi kard dan parayı çekiyorlar başıma gelmedi ama biliyorum
Geçmiş olsun diyelim biraz tuzlu bir ders olmuş
Yorumları: 891
Konuları: 60
maaesef bu durumdan servis sağlayıcı şebekeden gayet hoşnuttur inananın bu işte blinko dan çok kazanıyor şebeke, vallaha isterseniz sitemize cep telefonu diye bi alan açalım, bu logo melodi olayı çok basit kendimiz oraya ekler bedavadan insanların kullanımına sunarız
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
nihat aynısı benim oğlum da başıma geldi oyun indirmiş 100 kontur yüklüom 2. gün baba -20 konturdayım dio bende kim bilir ne eyi aradın die kızıom bu iş 3-4 ay sürdü müşteri hizmetlerini aradım telefon no verdiler arıyom meşgul en sonunda tekrar aradım hepiniz hırsızsınız dedim verdim veriştirdim sonra mesaj nosu verdiler oraya bi mesaj attım hallettiler herkez yaşıo yani
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Nihat'cım geçmiş olsun.Diyosun ya para önemli değil.Bu adamlar için bile önemliyse bizim için hayli hayli önemli olması gerekir.Biraz acımasız gelebilir ama ben de Bekir'e katılıyorum.Yine de en insaflı yol herhalde Tüketici Hakları Derneği.Saygı ve sevgilerimle...
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
robinson987 yazdı:ya varya adamın ar damarı çatlıyor ya öfkeden deliye döndüm bu durumlar ne yazıkkki var alacan kılıcı eline hepsini sıradan geçirecen yok abi yok ya en ıyısi benım plan valla
bi tane taksim meydanına bi tanede beyazıt meydanına dar ağacı dikecen valla dolandırıcıları tecavuzculeri.devletı soyanları hırsızları burada asacan asacan ama bı hafta ındırmeyecen kalacak orada bak bakalım ne guzel vatan oluyor herkes güleç ve huzurlu tyoplum oluyor sinirim bozuldu ya
tamamen katılıyorum.
devlet böyle şeylerin önlemini almayıp,ceza vermiyorsa,mahkemede hakkını arasan 2 yılda biter.tabii adamları bulabilirsen o zaman.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ya tabiki para önemli olmazmı önemli hele bu zamanda 10 kuruşun bile önemi var demek istedigim parasından çok salak yerine konmak koydu bana karşılıgını almadıgım birşey için haberim bile olmadan 4000 kontör yani 600 ytl kadar para yazık degilmi.
şikayet var sitelerine yazdım,tüketici haklarına yazdım,türkcell e yazdım,blinko ya yazdım ama bu memlekette bunun telefisi olmayacagını bilerek yazdım burayada herkes tedbirini alsın diye yazdım yoksa olan olmuş giden gitmiş hırsızın biri almış götürmüş bence hırsızlık aynen budur haberim olmadan 600 ytl yi cebimden almak hırsızlıktır haram zıkkım olsun ne diyim ALLAH tan korkmayan bendenmi korkacak telefonda konuşmaları bile komik.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Nihat çok çok geçmiş olsun, ne yazıkkı tüm aflar, hırsızlara, dolandırıcılara, gaspçılara şikayetlerin çok fazla sonuç alacağını zannetmiyorum. ama en güzeli her ay faturalarımıza dikkat etmek, ayrıca bu tür işlerle karşılaşıldığında faylaşarak yakınlarımızı uyarmak. insan yinede yapmadığı gidere para harcamaktan huzursuz oluyor. insan en iyisi telefonsuz, bankasız doğayla başbaşa bir yere yerleşip yaşamak istiyor. inşallah oda emeklilikte.