16-03-2008, 20:38
bende balıkları istavritte kullandım gri siyah gözlü olanlarını sıyırtmayala iyi iş yapıyor..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
bunlar iş yaparmı
|
16-03-2008, 20:38
bende balıkları istavritte kullandım gri siyah gözlü olanlarını sıyırtmayala iyi iş yapıyor..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
16-03-2008, 22:46
LeVrEkCi yazdı:bu tip silikon yemler herzaman levrekte çinekopta iş yapmıştır ben daha büyüklerini kulalnıyorum ama anladımki bu tip silikonlar küçük ve orta boydaysa iş yapıyor bi ara sanki rauf abinin bi videosundada vardı çaparisini kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.bu sene bu ufaklardan bende deniyecegim hele bir balığa çıkabiliyimde gerisi kolayNihat benimkiler ceşitli renkteki raglau benzeri silikon balıklardı teke veya karides değildi onlarla capari gibi dipte indir kaldır yapıyoduk.
16-03-2008, 23:46
fikret balıgın bollugunda silikonların iş görür,yinede yanında her zaman taze ve canlı yem bulundur,ratgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
16-03-2008, 23:51
rauf yazdı:Nihat benimkiler ceşitli renkteki raglau benzeri silikon balıklardı teke veya karides değildi onlarla capari gibi dipte indir kaldır yapıyoduk.rauf abi o takım çok hoşuma gitmişti onu levrek sürüsü oldumu denemek lazım birde lüfer sürüsünde denemek lazım hazırlayacağım takım çantamda hazır bi takım bulunsun.
17-03-2008, 00:30
Nihat'çım Rauf Usta'nın takımın en altına 150-200 gr.civarı sahte balık (jig) ilavesi yaparsan lüfer ailesinde çok verimli olur kanısındayım.Hem ağırlık , hem de kıskandırma olarak
![]()
17-03-2008, 10:48
fikrett abi yığmışşsın malzemeyi sezon için
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
17-03-2008, 10:53
fikret güzel stok yapmışsın şimdiden rast gelsin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
17-03-2008, 16:20
tekeleri bilmiyorum da o mavi silikonlu yemler cok güzel iş yapıyor sarayburnunda onlarla eşşek istavriti aldığımı cok ıyı biliyorum önceden iğnesiz satılıyordu onlar iğneli olması cok ıyı oldu ben denedim cok randıman aldım
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
17-03-2008, 17:53
bence iğneleri değiştirsen iyi olur, 1251 c denesen daya iyi verim alırsın diye düşünüyorum.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
17-03-2008, 19:00
Fikret kardeş o ufak cam rengi olan slikonlardan ben kullandım.Çok güzel verimli oluyor.Fakat ben onu dip olarak kullandım.Tahminen yarım metre bir beden ve obedenden biraz uzun 100grlık bir kurşun bağlayarak dip yaptımve çok elverişli oldu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|