Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritçi baba 17_03_2008
berketli olsun güzel havada herkes tutar dimi abi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
guzel balık almışsınız ama hava gercekten kotuymus korkutur ınsanı denızle saka olmaz Smile
Bul
erden bu hava şertlarında balığa gidib birde balık almışsın tebrikediyorum bunu bilesin denizin şakası olmaz bizleri senin av anılarınla mahrum bırakma rast gele erdenim rast gele tatarım...
Bul
Ya erden abi takma sen, millet sanıyoki balık yemek için balığa çıkıyoruz, tamam sonucta amaç balık tutmak ama bizi denize çeken şey balık tutma sevdası, yoksa istavriti gider kilosu 3- 5 liradan alır sıkıntıya girmeden yersin,

bereketli olsun istavritlerin babası
yinede can güvenliğini ikinci plana atmamak lazım en azından bi can yeleği her sandalda bulunmalı
Bul
erden abi bereketli olsun,güzel av olmuş,hava gerçekten fena patlamış,allah korusun abi,aman dikkat,şurda yaza ne kaldı...erden abi yemli takıma hiç balık vurmuyormu orda,gerçekten çok merak ettim,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Erden arkadaşım berekli olsun diyelim boş dönmemek en iyisi hani imremmedim değil oraların ıstavritini burdakilerinin tadı hic tutmuyor .bu mevsimde havanın ne yapacağı belli olmuyor aman dikkat kardeşim selamlar.
erden abi bereketli olsun,o havaları bende severim ama lodosta asla ve asla denize çıkmam lodos ters gelir bana ne yapacağı belli olmaz bir kere açıkta lodosu anlamadım kıyıya vurmuş hava 5,5 metre ahşap sandal var o zaman kıyıya geri geri geleyim dedim kıyıda 20 kişi bekliyor hemen alacagız kıyıya 25 hp motor var kıçtan takma geri geri yanaştım kıyıya 5-6 metre kala motoru kaldırmak için istop etmeden asıldım kafadan tabi agır motor kumada takıldı kalkmadı zorla kaldırdım derken tekne yan dönüp suyu aldı oldugum yere battım kaldım hemen tekneyi aldık kıyıya livarı bir açtım lüferler yüzüyor gidememişler kapaklar açılmamış.
ogün bugün lodosta sadece yüzerim hayatta tekneye binmem.ama poyrazda 5 metre dalga olsun sorun degil poyraz severim yani.ama denizla kahramanlık olmaz aman haa herkes dikkatli olsun kötü haberler almak istemeyecegimiz olay sonuçta.
afiyet olsun rastgele.
Bul
Abim Tebrikler , güzel av olmuş.Tatar dedim mi hiç renkli gözlüsünü görmedim.Hepsi "Kara Gözlü"Siyirdim.Yani Gözü Kara .Aman diyeyim Abim.Saygılar...
Bul
amcama afiyet şeker olsun. onların duasıda bizlere yeter. yinede tedbiri elden bırakmayalım. RASTGELE
Bul
paylaşım icin trşekkürler ,emeyinize saglık.........
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuleli' de Baba İstavrit Boğaziçi 24 4,167 21-11-2007, 02:08
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Lüfer Mimarsinan Baba burnu H.A.R.U.N 57 8,938 12-08-2007, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi