Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Uğur yeni teknen hayırlı olsun. Bu tekne için satışta bır sıkıntı yaşamassın diye düşünüyorum. İyi bakmışsın teknene. Hayırlısı olsun.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eski tekneye iyi bir alıcı bulursun inşallah yeni tekne hayırlı olsun kazasız kullanmak nasip olsun inşallah rastgele
Yorumları: 166
Konuları: 8
sevgili gürhan ve nihat iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Yorumları: 169
Konuları: 0
uğur arkadaşım, adım alper-lapin teknede yer ve evrak konusu önemli durumu arkadaşımla görüşeceğim şayet almaya karar verirsek sana mesaj atarız gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim her şeyin hayırlısı yeni teknen ile bereketli avlar dilerim selamlar..
Alper 26.11.1958
Yorumları: 166
Konuları: 8
lapin yazdı:uğur arkadaşım, adım alper-lapin teknede yer ve evrak konusu önemli durumu arkadaşımla görüşeceğim şayet almaya karar verirsek sana mesaj atarız gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim her şeyin hayırlısı yeni teknen ile bereketli avlar dilerim selamlar..
Alper abi dediğim gibi evrakları yok.ama yer için isterseniz liman md.lüğü ile görüşebilirim.eğer yer varsa ayarlarız büyük ihtimalle.kısmetse olur inşallah.teşekkür ederim.
Yorumları: 891
Konuları: 60
Vallaha tekne çok güzel gözüküyor,
sitede ahşap teknemi yoksa fiber teknemi diye bi tartışma konusu açıldımı acaba, kim neyi neden tercih ediyor bilmek iyi olurdu açılmadıysa ben açayım
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Uğur hayırlı olsun yeni tekneninde resimlerini görseydik
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
uğur yenini teknen hayırlı uğurlu olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
alien13 yazdı:Vallaha tekne çok güzel gözüküyor,
sitede ahşap teknemi yoksa fiber teknemi diye bi tartışma konusu açıldımı acaba, kim neyi neden tercih ediyor bilmek iyi olurdu açılmadıysa ben açayım
evet ali böyle bir konu açıldı yalnız bulamadım sanıyorum ara bölümümüzde sorun var bulursam link verecem olmadı tekrar yoruma açarız konuyu
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Evet ben de hatırladım bu konu gecen yıl Mart sonu ya da Nisan ayında açılmıştı. Hafifliği, ahşap kadar bakım gerektirmemesi, daha ekonomik olmasi gibi sebeplerden sanıyorum fiber daha çok tercih edilmişti. Artık meraklıları dışında ahşapla ugraşan pek yok. Ha ben hala ahşap severim hele karagöz, eşkina avında üstüne yoktur. Hiç ses yapmaz daha konforludur.
Ama dogrusunu istersen Ali, şöyle 4.5 metre bir fiber ve kıçtan takma 6 lık bir motor beni de baştan cıkarıyor. Niye 6 lık diye soran olacaktır tek başıma o motoru söküp takabilmek için diye cevaplayayım şimdiden.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara