Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kayıp aranıyor
Neyse kaybolmamış,hoşgeldin Kamil kardeş.
Bornova - izmir
Bul
Babyburdayım sadece işler umduğumdan biraz uzun sürdü hepsi bu bu arada düşündüklerimide yapamadım tabi ist.da bunun içinde bakacaz davet bekliyorum Hikısmet belki yakın bir zamanda damlarım oralara çünkü bu ara sinek bilem yokki avlayayım buralarda 12
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Babyburdayım sadece işler umduğumdan biraz uzun sürdü hepsi bu bu arada düşündüklerimide yapamadım tabi ist.da bunun içinde bakacaz davet bekliyorum Hikısmet belki yakın bir zamanda damlarım oralara çünkü bu ara sinek bilem yokki avlayayım buralarda 12
sen nezaman müsait olursan gel benim için her zaman müsait .arkadaş bunda daha iyi davet mi olur.Seerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
kamil abi evde karınca avına çıktım.balık adını bile unuttum.sıcaklar gelince yada nisanda diyeyim yaparız bir av dimi
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:kamil abi evde karınca avına çıktım.balık adını bile unuttum.sıcaklar gelince yada nisanda diyeyim yaparız bir av dimi

umarım banada haber verirsinizSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
kamil abiyi bulduk da birde cemal hakan abimiz vardı oda yok bayadır yine işlere gömüldü heralde. yurt dışı bağımız koptu.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tavlacı aranıyor tavlacı LeVrEkCi 560 58,513 04-08-2010, 16:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kayıp aranıyor... yycolak 42 4,883 27-08-2009, 07:37
Son Yorum: yycolak
  4 Yaşında Kız Çocuğu kayıp Aranıyor Lapsetur 13 2,712 18-04-2009, 17:47
Son Yorum: bucalı alper
  aranıyor yalova tatar 4 1,569 05-02-2008, 00:15
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü: