Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işte yılın kızılacak haberi
valla ne yazılır bilmiom arkadaşlarher şeyin suyu çıktıRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yahu bu teknolojiyi kullanmayı bilmeyen ne insanlar var,suçluyu yakalamayı geliştirecek birşeyler yapsalar ne olur sanki ne istiyorsunuz balıklardan..suçu engellemek ne kadar güzel bir şey,şartlı refleks işte,suçu işleyen adam anında etkilenip teslim olacak,,misss
ne uğraşıyorsun balıkla,git suç teşkil eden insanları yakala,

H.A.R.U.N yazdı:Şu resimdeki sürüye bir denk gelsem Smile

harun abi izin verirsen bende seninle aynı yerde avlanabilirmiyim Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
yok kardeşim yürümez o iş her balık sazan değildir.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Çok uzun zamandır bu konuda farklı araştırmalar yapılıyor ve haber olarak yansıyor. Duygusal zeka ve şartlı refleksle hareket eden tüm hayvanların bu yönünü kullanarak katliamlar bile yapılmaktadır. Şartlı reflekse bir örnekte ben vereyim. Büyük su havuzlarında bulunan köpek balıklarının bulunduğu bölgeye bir cam ayırıcı koyuyorlar ve diğer tarafada aynı cins başka balıklar. Köpekler diğer taraftaki balıklara doğru her hamle yapışlarında burunları cama çarpmakta ve hızla geri dönmekteler. Uzun süre devam eden bu çalışmaların sonunda aradaki cam bölmeyi çıkarıyorlar ve sonuç. Köpek balıkları havuzun camlı olan tarafına kadar geliyor ve geri dönüyorlar. Aynı şey diğer balıklarda ise köpeklerden zarar gelmez refleksi ile devam ediyor ve köpekler bu balıklara saldırmıyor. Biz insanlarda ise maalesef bu en çok araç kullanırken görülüyor ve çok ciddi kazalar oluyor. İnsanlarımızın bir çoğu araçlarını alışkanlıklarıyla kullanıyorlar.
Bul
ilgin iz icin teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,Snifsinf
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
istavritci yazdı:yok kardeşim yürümez o iş her balık sazan değildir.

sazan muhabbeette olduğu gibi her yeme atlamaz mehmet ali abi çok kurnaz balıktırRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sazana neden sazan demişler o zaman yazık değilmi hayvana afedersiniz ama sazana neden salak muamelesi yapılıyor o zaman merak ettim.
birde kefal var tabii aynı durumda.
Bul
Köpek kontrolu kolay bir hayvan.Ki onların bile cinslerine göre eğitimi değişiyor.Ben bu deneyin başarılı olabileceğini bile düşünmüyorum.Zaten yaşam ortamlarımız bile çok farklı.Yani başarı oranı sadece bir tür ve küçük bir kitle için geçerli olacaktır.Eğittikleri balıkları yesinler.Sadece maliyetini arttırmış olurlar bence Hadiordan .Eğitimli balıkların da lezzeti ortada.Örnek ; Balık Çiflikleri Smile .
Bul
nedim bu zamanda herşey mümkün ne yazıkki.
benim ortak ışınlanma mutlaka olacak der ben o imkansız derdim artık o bile olabilir demeye başladım.
Bul
Günümüz dünyasında hızla gelişen teknoloji bizlere olamaz dememeyi öğretiyor. Baksanıza fiber optik girdi dijitale geçildi neler oluyor. Moleküler bölünmeyi toplamayı başardıklarında ileride torunlarımız yada çocukları aynen şöyle diyebilirler atalarımız Amerikaya yada bir başka yere 15 saatte uçuyorlarmış. Emin olun öylede olucak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte !!Kahraman SAS'larımız ve Patlatılan Mayın!!!! orfoz17 10 2,313 15-09-2008, 18:45
Son Yorum: akın
  işte buda yılın güzel haberi LeVrEkCi 12 2,981 30-03-2008, 00:42
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi