24-04-2008, 09:19
kısa günün karı balık nelere kadir görün işte.
bugün yaşandı
|
24-04-2008, 09:19
kısa günün karı balık nelere kadir görün işte.
24-04-2008, 09:20
güzel bi rastlantı olmuş sayın balıkçımın dediği gibi hanım teyze belki kızıyordur bu zamana kadar bundan sonra teyzem seni bile arar oğlum benim adamı balığa çıkar diye.nasıl olsa oda kalenderde avlanıyomuş ,he he he bakarsın evi parke döşettirirler ,bereketli ve bol kazançlar ,
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
24-04-2008, 12:31
yok yaww benim bilgisayar masaya yan duruyor yani masada oturan ekranı görüyor ticarethanede monitor müşteriye dönük olmamalı ekranda ne olduğunu merak edebiliyor müşteri.
kumarmı oynuyor kızlarla chat mi yapıyor resimmi bakıyor merakı kızdırır insanı.kendi izlenimlerimden bulduğum pratik bir ticari buluştur bu. ben bi magazaya girdiğimde başındaki genç ekrana bakıp duruyorsa yada 1 dk kadar yerinden kalkmadıysa çıkar giderim işine saygısı yok bunun derim. bu nedenlede ekranım açıktır herkese.geneldede bizim site açık olduğundan otomatikman siteyi görüyor herkes. tesadüf dün arkadaşa 92 lik levrek resimlerini gösteriyordum denk geldi balıkçı amcam ![]()
24-04-2008, 13:36
ticari buluşuna lafım yokta hatta tebrik ederim ama tesadüf arkadaşaresim gösteriyodum işte orda biraz takıldım
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
24-04-2008, 13:39
ilginç bi anı olmuş bazen böyle durumlarda insan kendi açıklıyamıyor artık erdemden olması gerek ancak 3. şahıslar gerçeği söylediği zaman gerçek cıkıyor piyasaya
neyse buda tatlı bi anı olarak kalır
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
24-04-2008, 15:09
(Son Düzenleme: 24-04-2008, 15:32, Düzenleyen: ERDEMYILMAZ.)
QUOTE=LeVrEkCi;102697]bugün kşam üstü bi bey amcamla hanım teyzem geldi halı bakıyorlar ben anlatıyorum bey amcam gergin para harcayacakya klasik sinir var halıyı ne yapacaksak evde
![]() amcam bi ara ya bana balık de sana nasıl tutulur nasıl temizlenir nasıl yenir anlatayım demezmi... vayy amcam dedim benimde merakım var nasıl tutarım dedim. amcam saolsun başladı anlatmaya yanımdaki bir arkadaşımda başladı gülmeye.ben gyet ciddi dinliyorum ama, amcam ne güldün dedi arkadaşa. arkadaş yaww amca dedi bu arkadaş balıkçıdır 3-4 bin balıkçı dostu vardır bunun demesiyle amcam patladı yaww kalendere gel ben sana öğreteyim sana çapai vereyim falan derken masaya geçelim oturalım dedim başladık sohbete o ara gözü ekrana gitti o kim dedi ekranda benim levrekli resmim var ![]() tüm resimleri gösterdim bilgisayardaki, tabii amcam yumuşadı halının siparişini verdi çay içmeye gelecem dediii vee gittiiiiii. sanırım bu akşam o levreği görecek sabaha kadar(beim hemen hemen her gece gördüğüm gibi)[/QUOTE] Abi çok kötüsün ![]() ![]()
24-04-2008, 20:31
nihat abi ticari cözümünü cok beyendim,,,,,,,,,,,tebrikler amca bey gerci ava giderken avlanmış o da tesadüf olmuş umarım görüşürsünüz,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
25-04-2008, 17:11
Nihat senin o levrekli resim de adamı harbiden oynatır. Hele biraz merakı varsa maç başlamadan bitti. Değil halı o sıra ne varsa satarsın ama sonrasını bilmem. Balık muhabbeti benim de sıkça karşılaştığım konuların başında gelir. İyi tarafı ortak nokta oluşturduğu için sıcak bir atmosfer meydana çıkıyor. Fazla dalıncada asıl konudan uzaklaşıyoruz o zaman da bayılıp kalıyorum hele yeni başlamış sa vay halimize dinle de dinle
25-04-2008, 18:41
işyerinde herkese balık muhabbetimden gına geldi.yattığım zaman uykum gelmiyorsa balık tutuyorum bende.fazla sardık galiba.ama çokta dost edindik.
25-04-2008, 20:57
nihat umarım arkadaş bu resmi görmüştür.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bugün (19.06.2009) Burdur a uğradım. | ufuktan26 | 30 | 5,207 |
13-07-2009, 15:59 Son Yorum: alperburdur |
|
Bugün İstanbul'daydım( Nihat'la(Levrekci) tanıştık:) ) | Bahadır Sarıca | 32 | 5,120 |
30-04-2009, 01:39 Son Yorum: Bahadır Sarıca |