25-04-2008, 13:21
izin belgeside neymiş izin belgesi alırken birfing mi veriyor ,,,,yoksa cokı kapsamlı balık tutmasınımı ögretiyor ,,,yoksa 20 ytl artı makbuz güle gülemi diyor
muhtemelen belgeyi almaya gittigimizde işinden bıkmış bir memur,
memur,,,,ne var kardeşim,,,,
balıkcı,,,balık tutmak icin belge alıcaktım da,,,
memur,,,evrakların yanın damı
balıkcı,,,evet
memur,,,iki imza bi mühür tamamdır,,,
balıkcı,,,bu kadarmı,,,
memur,,ne olucak kardeşim oyalama beni eline birde olta takımı vericektik,,,,
balıkçı,,niye kızıyorsunuz,,,,en azından imzalamadan önce bir iki satır okuyucağım , bilgi, olması gerekmezmiydi,,, bu ne bicim iş
memur,,,hadi kardeşim hadi sıradakini bekletme ,,,,balıgı beyenmediysen tavuk al ye gülü güle,,,biz işimizi yapıyoruz
memur,,,,bu nasıl iş ya banka gibi olduk ,,,müdürü arıyım da şu kasayı boşaltsınlar yer kalmadı,,devlet işini biliyor valla,,,,
bu yazı cok cok hafifleterek yazıdım harun abi şu bel geden hemen gidip alalım ,,,
bir kaç ay her kez belge alsın diye sahilller de zabıtaya denetim yaptırırlar ,
balık tutamayız,,,
bazı konularda düzen şart ama bu nasıl iş anlamadım en son yapıcakları işi ilk önce yapıyorlar ,,,,
muhtemelen belgeyi almaya gittigimizde işinden bıkmış bir memur,
memur,,,,ne var kardeşim,,,,
balıkcı,,,balık tutmak icin belge alıcaktım da,,,
memur,,,evrakların yanın damı
balıkcı,,,evet
memur,,,iki imza bi mühür tamamdır,,,
balıkcı,,,bu kadarmı,,,
memur,,ne olucak kardeşim oyalama beni eline birde olta takımı vericektik,,,,
balıkçı,,niye kızıyorsunuz,,,,en azından imzalamadan önce bir iki satır okuyucağım , bilgi, olması gerekmezmiydi,,, bu ne bicim iş
memur,,,hadi kardeşim hadi sıradakini bekletme ,,,,balıgı beyenmediysen tavuk al ye gülü güle,,,biz işimizi yapıyoruz
memur,,,,bu nasıl iş ya banka gibi olduk ,,,müdürü arıyım da şu kasayı boşaltsınlar yer kalmadı,,devlet işini biliyor valla,,,,
bu yazı cok cok hafifleterek yazıdım harun abi şu bel geden hemen gidip alalım ,,,
bir kaç ay her kez belge alsın diye sahilller de zabıtaya denetim yaptırırlar ,
balık tutamayız,,,
bazı konularda düzen şart ama bu nasıl iş anlamadım en son yapıcakları işi ilk önce yapıyorlar ,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
madein,,,osman