Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
::KARA HABER:: Balık tutana ceza
izin belgeside neymiş izin belgesi alırken birfing mi veriyor ,,,,yoksa cokı kapsamlı balık tutmasınımı ögretiyor ,,,yoksa 20 ytl artı makbuz güle gülemi diyor
muhtemelen belgeyi almaya gittigimizde işinden bıkmış bir memur,
memur,,,,ne var kardeşim,,,,
balıkcı,,,balık tutmak icin belge alıcaktım da,,,
memur,,,evrakların yanın damı
balıkcı,,,evet
memur,,,iki imza bi mühür tamamdır,,,
balıkcı,,,bu kadarmı,,,
memur,,ne olucak kardeşim oyalama beni eline birde olta takımı vericektik,,,,
balıkçı,,niye kızıyorsunuz,,,,en azından imzalamadan önce bir iki satır okuyucağım , bilgi, olması gerekmezmiydi,,, bu ne bicim iş
memur,,,hadi kardeşim hadi sıradakini bekletme ,,,,balıgı beyenmediysen tavuk al ye gülü güle,,,biz işimizi yapıyoruz
memur,,,,bu nasıl iş ya banka gibi olduk ,,,müdürü arıyım da şu kasayı boşaltsınlar yer kalmadı,,devlet işini biliyor valla,,,,

bu yazı cok cok hafifleterek yazıdım harun abi şu bel geden hemen gidip alalım ,,,
bir kaç ay her kez belge alsın diye sahilller de zabıtaya denetim yaptırırlar ,
balık tutamayız,,,
bazı konularda düzen şart ama bu nasıl iş anlamadım en son yapıcakları işi ilk önce yapıyorlar ,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
söyleyecek çok şey var aslında ama Sad susmakta çözüm değil,ne olur halimiz bilinmez,
gerçekten ab den örnek alınacak çok konu var ama nedense,yasakları örnek almak daha çok işlerine geliyor sanırım.
harun abinin söylediği gibi avustralyada ki gibi balıkavı için özel yerler yapılsa dilesin benden ne dilerse..allah sonumuzu hayır etsin....
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
kendine ait bir yerin olacak.ortasına kocaman bir göl yap.çevir etrafını bak sen balığa.at oltayı çek oltayı.ne bu kardeşim ya.Ab ye daha girmeden böyle olacaksa vay halimize.Giren girsin ben girmiyorum.Siyirdim
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Arkadaşlar hemen karamsarlığa kapılmayın.Bakın balık TUTANA ceza geliyor.Demekki avlayacağız ama TUTMAYACAĞIZ.İnsanımız zekidir,zor durumlarda bitmez tükenmez çareler üretir.Artık oltadan balığı çıkarmak için maşa mı kullanacağız,pense mi kullanacağız.Eve kadar el sürmeden getireceğiz.Yalnız çıkacak kanun maddesi mutfakta balığı ayıklarken veya pazardan balık aldığımızda satıcının ve bizlerin balığı TUTMASINI da yasaklayacakmı bilemiyorum.Benim tek karamsar olduğum nokta balığı ELLE yemesini severim. TUTMA yasağı gelince çatala alışmak bayağı zor olacak gibime geliyor.Ama dedim ya buna da bir çare buluruz elbet.Beterin beteri var,ya YEMEK te yasak olsaydı..
Şimdi benim bu avatar da yasaklı olacak,penseli-maşalı bir poz ayarlamam lazım..Smile
Bul
taykan ve mehmet abi çok hoşsunuz yaRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ab yalakalığından bu hallere geldik adamlar istemiyo bizi rahatsız almıcaklar oyun oynuyolar bunu görmek için alim olmaya gerek yok, nasılsa bizde hiçbirzaman onların kriterlerine uyamıcaz millet olarak yapımızda yok bu. Böyle av yasakları vs. ile üç kuruşluk zevki olan insanlarıda zorda bırakıyolar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
mehmet abiye katılıyorum ya yemekte yasak olsaydı..Gulumse
unuttukları birşey var yanlız ab nin biz TÜRK üz ve herşeyin üstesinden geliriz animallah ATAMIZ NE DEMİŞ TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN
bu güne kadar ne yasaklar geldi kokoreç bile yasak dediler ne oldu şimdi yedim hemde bu haberi dinlerken bana kalırsa yasa çıkar biraz üstüne gidilir ondan sonra sen sağ ben selamet BUNLAR ÖNCE TROLÇÜLERE YASAKLAR GETİRSİN..
Bul
konu vergi almak, ceza kesmek ise başımızdakiler bunu gayet iyi yapıyorlar, asıl korkum istavrit, mırmır, izmarit ve isparilerin üstüne çip takacaklar yakında , tanesi 1 ytl diye fatura basıp adrese gönderecekler.... Harun senin durumun fena valla lüfer'e ne verirsin düşün artık Smile Nihat senin durum vahim Smile
Bul
valla orhan balıktan vergi alırlarsa ciddi yanarım o zaman işte Smile)
arkadaşlar bu konu her yöne gider bir konu.
hadi tamam balık nesli düşünülmüş ise o zaman tamam az da olsa arkalarındayız ama ab için olduğu aşikar o zaman herkes alacak belgesini tutmaya devam edecek peki belge alan küçük balık tutmayacakmı? yasak av yapmayacakmı? 5 kg üstü tutmayacakmı ?yine birileri bu işten para ve ab primi kazanacak birileri cezalar yiyecek birileri belgeye erdiği parayla kalacak.
yalnız bu konunun resmi ayrıntsını öğrenmek lazım resmi gaetede yayınlanan gerçekleri öğrenmeye çalışalım bakalım gerçekler nedir.
bence yanlış anlıyoruz konuyu.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:aha benim düşüncelerim =?)(/&%+%&7908*0987654#½${[]}\][{½
YA arkadaş iznn kağıdını şöyle anlarım sen benim kıyılarıma balık tutanlar için özel platformlar yağpacaksın sarayburnuna üsküdara karaköye kuleliye sarıyere arnavutköye ve benzeri gibi Türkiyenin balık yapan her köşesine suyumu koyacaksın tuvaletimi koyacaksın kötü havada barakamı koyacaksın ve her bir platform en az 500 kişilik olacak o zaman benden para kopartmak için belge falan iste
Yok kardeşim bu ab nin sadece yasaklar ve kısıtlamalar cezalar bölümünü uyguluyoruz
diğer yanları kimsenin işine gelmiyor ( Mesela Avusturalyadaki gibi balık tutan insanlara yapılmış lavabosu tuvaleti olan balık tutma platformları ) oooof anam offff keşke bir 50 sene önce doğsaydımda bu günleri görmeden mefta olsaydım

Harun abi benim düşüncelerimi bu yazınla aynen iletmişsin, onun için bana yazacak fazla bişey kalmamış. 50 yıl önce yaşama kısmına aynen katılıyorum ve bir ek yapmak istiyorum. (yada arap şeyhi olsaymışım)
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 5,251 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,935 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,595 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI