Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19 Mayı Asartepe Ankara
H.A.R.U.N yazdı:Nezaman son bulacak bu gibi olaylar anlamak mümkün değil başını at kuyruğu at geriye birşey kalmıyor siz bunu söylerken o turnayı tutan amacı ne sadece bukadar yol geldim tutmuş olayımda ne olursa olsun mantığımı.Herhalde öyle buradan öyle görünüyor
Biz bunlar için ne yapabiliriz bu konuda projeler üretmemiz gerekiyor fikir üretmemiz gerekiyor projelere kaynak bulmamız gerekiyor gurup gurup bu insanların bire bir ayağına gidip resmen yalvarmak görsel sunum yapmak bilinçlendirmek gerekiyor
Başka aklıma birşey gelmiyor
yaww gerekiyor da nasıl ve kim yapabileceklerimizi yapalım yol gösteren olsun biz yapalım hepimiz çalışan insanlarız bu tip konular herzaman açılıyor burada yapabildiğimiz yazmak emaille yollamak sadece.
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww gerekiyor da nasıl ve kim yapabileceklerimizi yapalım yol gösteren olsun biz yapalım hepimiz çalışan insanlarız bu tip konular herzaman açılıyor burada yapabildiğimiz yazmak emaille yollamak sadece.

mesela kara avında türkiye genelinde fahri av müfettişliği var bunun gibi bir şey olabilir nihat başka çözümü yokRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Barajda turna bol ama ufak,2 ay orası yasaklansın metrelik turnalar kol gezer.Jandarmaya haber versen ne olacak jandarma ile arası 20 km. onlar gelene kadar ooooh.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Sağol mehmet ağabey,
o diyarları senin gözünden görmüş gibi oldum,,

Şu bilinçiz avlanmaya ne demeli bilmiyorum,
okurken bile kasılıyorum,

Paylaşım için teşekkürler,,
şimdi gör oraları insanın balığa gidesi gelmiya vallaha
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi