22-05-2008, 15:51
serdar bey gayet güzel bir av olmuş elinize sağlık fakat balıkların yanına kıyas yapabileceğimiz bir obje koysaydınız daha iyi ederdiniz,
Sarıkanatlar :)
|
22-05-2008, 15:51
serdar bey gayet güzel bir av olmuş elinize sağlık fakat balıkların yanına kıyas yapabileceğimiz bir obje koysaydınız daha iyi ederdiniz,
22-05-2008, 17:37
bereketli olsun maşallah ıyı av olmuş yınede resimler güzel ellerine sağlık
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
22-05-2008, 18:47
serdarım az olsun ama özde olsun harika balıklar iki iki bölüşmüşsünüz balıkları anlaşılan
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
22-05-2008, 22:02
Fotograf ve paylaşım için teşekkürler ;
Bu tarihlerde, bu tarz avlar boğaz ve havarisinde heyecan yaratır,, Lütfen ; raporlarda kıyas için obje (sigara kutusu hariç ) rica ediyoruz ![]() Bol bereketli avlar olsun,,,
23-05-2008, 18:50
herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim balıkların kıyaslamasını yapabileceğiniz bir objeyle fotoğrafını çekmiştim en kısa zamanda ekleyeceğim balığın nerden tutulduğu değil sonuçta tutulmuş olması önemlidir sonuçta hepimiz amatörüz ben çok eğlendim tutarken inş herkese nasip olur saygılar
shipmen yazdı:herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim balıkların kıyaslamasını yapabileceğiniz bir objeyle fotoğrafını çekmiştim en kısa zamanda ekleyeceğim balığın nerden tutulduğu değil sonuçta tutulmuş olması önemlidir sonuçta hepimiz amatörüz ben çok eğlendim tutarken inş herkese nasip olur saygılarserdar tabiki balıkların tutulması önemlidir ama burada herkes paylaşımda bulunuyoruz ben marmara ereğlide levrek tutuyorum gürhan ve bursalı arkadaşlar narlıda karagöz tutuyor ve hepimiz her şeyi burada paylaşıyoruz bugün siz bize bilgi vermesseniz yarın bir sorunuz olduğunda nasıl soracaksınız??en güzeli hepimiz birbirimize gerekli bilgileri verelim hepimiz için daha hoş ve doyurucu olur teşekkürler.
23-05-2008, 18:57
abi ben bilgi verdim dragos tarafında maltepe kartal arası koçtaş var onun önünden tutuldu tam olarak boğaz falan yazmışlar ama şu anda dediğim yerdende balık çıkıyor saygılar
23-05-2008, 19:01
shipmen yazdı:abi ben bilgi verdim dragos tarafında maltepe kartal arası koçtaş var onun önünden tutuldu tam olarak boğaz falan yazmışlar ama şu anda dediğim yerdende balık çıkıyor saygılarbilgi verdiğini gördüm serdar (balığın nerden tutulduğu değil sonuçta tutulmuş olması önemlidir)yazına açıklamaydı benimki.teşekkürler kolay gelsin rastgele.
23-05-2008, 19:25
Kısır koçtaş ürün vermeye başlamış hey gidi koçtaş hey
23-05-2008, 19:31
H.A.R.U.N yazdı:Kısır koçtaş ürün vermeye başlamış hey gidi koçtaş heyya zaten Türkiye organizasyonu yapacaksak bile arada bi istanbul organizasyonu çıkartmak lazım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|