Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
carbon kamışı olanlar dikkat
Eren kardeşim başınız sağolsun gerçekten derin bir acı. Allah ailesine ve geride kalan tüm dostlatına sabır kuvvet Kudret'ede Allahtan rahmet diliyorum
Bul
eren başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
arkadaşım başınız sağolsun ALLAH sabırlar versin.
Bul
Sevgili Eren Kardeşimizin ve akrabalarının başısağolsun.Ailesine ve sevenlerine Allah sabır ve sağlık versin.Doğrusu benim kamışlarımda karbon.Ama ben karbondan ziyade içindeki çelik tel sarımın yıldırımı çektiğini düşünüyorum.Çünkü yıldırımı en iyi başta platin olmak üzere m.e.t.aller daha kuvvetle çeker.Karbon çok sağlamdır ama m.e.t.alik değildir ( hepimizin bildiği elmas gibi değerli taşlar da saf karbondur).Yani benim kamışım karbon değil diye kimse sevinmesin.Allah korusun hepimizin başına gelebilir bu durum.Saygı ve sevgilerimle...
( m.e.t.a.l kelimesinin aralarına nokta koymadan kabul etmedi herkesten özür dilerim)
Bul
thunderbolt yazdı:Sevgili Eren Kardeşimizin ve akrabalarının başısağolsun.Ailesine ve sevenlerine Allah sabır ve sağlık versin.Doğrusu benim kamışlarımda karbon.Ama ben karbondan ziyade içindeki çelik tel sarımın yıldırımı çektiğini düşünüyorum.Çünkü yıldırımı en iyi başta platin olmak üzere ****ller daha kuvvetle çeker.Karbon çok sağlamdır ama ****lik değildir ( hepimizin bildiği elmas gibi değerli taşlar da saf karbondur).Yani benim kamışım karbon değil diye kimse sevinmesin.Allah korusun hepimizin başına gelebilir bu durum.Saygı ve sevgilerimle...
****l kelimesi **** şeklinde çıkıyor.Sebebini anlayamadım.

nedim zaten onun kamışta ller karışımlı ondan kaynaklı bilgilendirme için saol
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yaw oğlum kudretim uykusuz halimle beni yine ağlattın evdeyim ama içime sindiremiyom be oğlum .sen niye gittin.kusura bakmayın evde hanımla konuşurken aklıma geldi yazdım işte bi türlü boşalmam lazımdı .Snifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
ben bu konuyu yeni görüyorum başlıktan dolayı pek ilgilenmedim konuyla içeriğini okuyunca şok oldum.
Allah rahmet eylesin yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin.başınız saolsun.
Bul
yalova tatar yazdı:yaw oğlum kudretim uykusuz halimle beni yine ağlattın evdeyim ama içime sindiremiyom be oğlum .sen niye gittin.kusura bakmayın evde hanımla konuşurken aklıma geldi yazdım işte bi türlü boşalmam lazımdı .Snifsinf
erden abi seni çok iyi anlıyorum çok üzüldüm olaya.Allah sanada sabrını versin.Snifsinf
Bul
hem mesai hemde cocukluk arkadaşımızdı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
osman yaş bilgini gir kp ni yeniden düzenle
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat çılgınbalıkçı 9 1,896 24-05-2012, 18:54
Son Yorum: bucalıfikret
  Arkadaşlar Halen Bu konulara Dikkat Edilmiyor Lapsetur 21 7,462 15-08-2010, 17:28
Son Yorum: yycolak
  motorum çalındı dikkat ALTAYLI 35 5,249 25-09-2009, 09:17
Son Yorum: bestvz
  Dikkat balıkçı geliyor !!! Zıpkıncı 27 4,144 18-06-2009, 17:39
Son Yorum: Zıpkıncı
  Dİkkat Dİkkat Dİkkat Dİkkat LeVrEkCi 2 1,557 12-06-2008, 16:08
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Dİkkat yalova tatar 18 3,376 27-12-2007, 23:19
Son Yorum: aahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi