Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmet reisten 94 lük levrek ve eski avlar
nihatın neden devamlı levrek avına gittiği belli oluyor.babadan oğula levrek avıAlkisbabanı canıgönülden kutluyorum gerçekten harika fotoğraflar.yenilmeyecek balıklar değil haniAlkisAlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Lakerda yazdı:Mehmet Reis ''levrekçibaba'' adını gerçekten haketmiş Nihat.Kendisini tekrar tebrik ederim. Seni de iyi mayalamış.17 nci fotodaki küçük senmisin ?
yok abi o benim birader hatta daha ufak bebek olanda birader olması lazım ama ben 6 yaşında o tekneyle babamla çıkar kolyoz yakalardık levrek lüfer yakalardık kaşıkla sarıkanat çapariyle çinekop yakalardık.ozamanlar resim pek çekmezdik şimdiki digital makine imkanları olsa ne videolar çekilirdi kimbilir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:3,5 kg luk levrekler imrenilmeyecek gibi değil tabiiki ama bu resimler kesinlikle hasetten değil hüseyin bunlar benim için çok değerli resimler paylaşmak istedim.
bana gelince benim işim karışık bu sene ne zaman gidebileceğimi ben bile bilmiyorumen son gittigimde ertesi sabaha hazırlanırken amcamın beyin kanaması haberiyle o gece geri dönmüştüm kader kısmet Allah izin verirse gider tutarız inşallah.

hasetlik nedemek nihat sadece benim gibi imrenmişsindir.. biliyorum ki sitedeki herkez gibi biri balık tuttuğu zaman kendimiz tutmuş gibi mutlu oluyoruz...allah sağlık versin en kısa zamanda gidersin inşallahRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Reis reis reis ancak şapka çıkarılır ne güzel yaşanmışlıklar. Baktıkça insanı mutlu ediyor. Selamlar
Bul
tebrikler nihat boşuna dememişler babadan oğula lefrekci nihat paylaşımın için teşekkürler rast gele babaya selam ellerinden öperim.
Bul
nihat reise selamlar ellerinden öptüm.sen onun kadar olamazsın ,o şartlar başka şimdiki şartlar başka dimi .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:nihat reise selamlar ellerinden öptüm.sen onun kadar olamazsın ,o şartlar başka şimdiki şartlar başka dimi .Alkis
bence pek öyle değil erden abi o zaman deniz çok temiz balık çok bol liman yok sessiz.
sonuçta misina aynı misina kanca aynı kanca yem aynı yem ama o zaman balık çok daha boldu.
2 resimdeki fark birinde liman yok birinde var o liman eregliyi bitirdi tamam o iskelenin altı balık yuvası oldu ama pislikten oraya girilmiyor ve fenere kadar pisletti denizi.
babamlar balığa çıkarken siparişle çıkardı sorardı hanım çocuklar veya misafir kim varsa ne yersin kaçtane yersin lüfer levrek istavrit tekir dil kalkan kırlangıç mezgit ispari izmarit ne istiyorsan siparişi alır gider tutardı.şimdi her türlü imkan var ama ne çıkarsa bahtına onu yiyorsun Gulumse
yinede babam sayesinde levrek tutmaya devam eden biri olmakla mutluyum inşallah her türlü kötü şartlara rağmen bizlerin çocuklarıda balık tutabilirler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihat iyi ustanın yanında yetiştiğin şimdi daha iyi anlaşılıyor reise ve sana alkışlar
rastgele dere içindeki avlarda süper belgesel gibi bu sevdanın hiç bitmemesi dileğiyle selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Mehmet amca iyi balık peşinde koşmuş hele o siyah beyaz resimler tam gençlik yılları gerçekten hey gidi günler
Bul
Nihat büyük reis'e selamlar ellerinden öperim, benide babam alıştırdı balığa 9-10 yaşlarında iken yedikule sahilinde el oltası ile kofalanalar çekerdi babam . balık sevdasını miras bıraktı bana. ama dediğin gibi aynı şartlar yok artık sahilden denizin kaynadığını görürdüm o zamanlar ne güzel lüferler çıkardı. şimdi o sahiller dolduruldu balık gelmez oldu..

ama ne mutlu size hala aynı merada babadan oğula avlanıyorsunuz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rüyamdaki levrek ama ne levrek LeVrEkCi 30 4,859 18-12-2009, 12:54
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  işte o yumurtalar ve levrek avım Kamil ILIPINAR 47 6,577 17-06-2009, 12:56
Son Yorum: fotokopici
  EN KOLAY LEVREK NASI AVLANIR mudanya 8 2,898 30-11-2006, 22:54
Son Yorum: cahitusta
  Levrek "nihat sen cevap yazma konuya" ALİCO 2 1,737 06-10-2006, 16:24
Son Yorum: ALİCO
  Levrek Niyetine Arabalı Vapur Lapsetur 6 2,801 19-08-2006, 20:32