Yorumları: 16,360
Konuları: 492
sayın balıkçılarım böyle terbiye ederde yenmezmi ?

offf off yemek lazımdı şimdi. yakalamadım ama yakalarsam kimseye söylemeden böyle soteleyim ,bulaştırıp tavuk eti diye yerim de yediririmde
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 899
Konuları: 26
afiyet olsun abi gerçekten göze hitap eden bir yemek olmuş ama en genede almamayım yav
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
harika görünüyor şişte.. offf off..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 3,046
doktor yazdı:sayın balıkçılarım sizlere helal olsun tadını denediniz güzel diyorsunuz denemek lazım mezgit e gittiğimizde çok tutupta salmışlığım vardır ama tadını hiç merak edipte yemedim yemeye çalışan bi arkadaşım vardı oda kayış gibi eti vardı yiyemeden attım demişti sizinde nasıl pişirdiğiniz nasıl marine edip ne baharat kullandığınızı yazarsanız denemek isteriz bizim buradada çok sık oltalara denk geliyorlar bizde ona göre salmayız artık afiyet olsun sayın abilerim saygılar.
eren önce balığı güzel bir şekilde tulum çıkardım löp et kaldı sonra kuşbaşı yapıp buzluğa attık balık 3 gün dinlendi ondan sonra sosunu yapıp bişirdik sosu içinde mehmet ali abiye müracat.ayrıca şevval sam bile yedi bayıla bayıla yaptığımız yerin yanında hastanede dizi çekiyorlardı. onlarda bize tulumba tatlısı yolladılar.
Yorumları: 3,046
yalova tatar yazdı:sayın balıkçılarım böyle terbiye ederde yenmezmi ?
offf off yemek lazımdı şimdi. yakalamadım ama yakalarsam kimseye söylemeden böyle soteleyim ,bulaştırıp tavuk eti diye yerim de yediririmde 
gizli bir yerde tulum çıkarırsan kimse anlamaz .löp et somun balığı gibi ne olduğunu dahi anlamazlar.tavuk eti gibi bem beyaz bir et kalıyor.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
fotokopici yazdı:gizli bir yerde tulum çıkarırsan kimse anlamaz .löp et somun balığı gibi ne olduğunu dahi anlamazlar.tavuk eti gibi bem beyaz bir et kalıyor.
Bizim burdaki balıkcılar yayın balığı diye boşuna satmıyorlarmış.
Bornova - izmir
Yorumları: 209
Konuları: 14
GÖrÜntÜ sÜper tadida sÜperse neden olmasin afİyet olsun .yanliz daha bÜyÜklerİne dİkkat onlarda İnsan etİnİ Çok sevİyorlar
memoli İZMİR/1979
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
mehmet ali abi bereketli olsun,güzel av olmuş,onu çekmek ne zevk vermiştir...
yanlız ben bir kere yakaladım.derisini yüzerken ellerim mahvoldu,o nasıl bir deridir öyle zıppara olarak kullanılır yani..sonra pişirdim ağır bir koku sardı etrafı o kokudan balığı yiyemedik attık.siz terbiyeli şiş yapmışsınız..güzel olmuştur,afiyetler olsun..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
mehmet iyiki şu köpek balığı konusunu gectin bena kasin rastlar bundan evvelkileri atmıştım etmayım bari

benim köpek gerci sizinkinden değildi ama köpek köpektir

değilmi afiyet olsun.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
abi yarın bende gıdıcem balıga cıkarsa af etmem valla bu goruntulerden sonra.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR