Yorumları: 16,711
Konuları: 238
H.A.R.U.N yazdı:way way palamut ha Yaw fikret bunlar tek başına gezmezler devamının gelmesi lazım bir de çapari sallasaydın palamut çaparisi
evet harun dediğin gibi balıkcı arkadaşlarda söylediler tekbaşına gezmezlermiş buda bana ders oldu çapari kullanmadım seyir halindemi yoksa demirliykenmi kullanılıyor bir bilgim yok yanıtlarsan sevinirim.rast gele.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Fikret reis daha irileri rastgelir inşallah.

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
tebrikler fiko abi maşallahı var oğlanın
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
palamutu kim kaybetmiş yaww

helal fikret abi herkesin tatili böyle güzel geçsin inşallahhh
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi tebrikler çok güzel palamut..ellerine sağlık..saygılar..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Vay Fiko sende sırtıdan boğmaya başladın ya tamam işte olay budur. Hani aşı tuttu derler ya benimkiside o hesap 2 yıldır burada sırtı konusunda özendirmeye çalışıyor ve zaman zaman avları aktardığımı görüyorsunuz. Tebrikler tebrikler devamı daha müthiş gelecek bundan eminim. Afiyetle boğmalar
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ALTAYLI yazdı:Vay Fiko sende sırtıdan boğmaya başladın ya tamam işte olay budur. Hani aşı tuttu derler ya benimkiside o hesap 2 yıldır burada sırtı konusunda özendirmeye çalışıyor ve zaman zaman avları aktardığımı görüyorsunuz. Tebrikler tebrikler devamı daha müthiş gelecek bundan eminim. Afiyetle boğmalar
ercan abi teşekkürler gerçekten sırt tekkelimeyle muhteşem o olayı yaşamak gerekir
benim bir sorunum var sırtı avında 2 kişi av lanıyoruz genelde takımlar karışıyor tek kişimi av yapsak dağamı iyi olur saygılar rast gele.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
bucalıfikret yazdı:evet harun dediğin gibi balıkcı arkadaşlarda söylediler tekbaşına gezmezlermiş buda bana ders oldu çapari kullanmadım seyir halindemi yoksa demirliykenmi kullanılıyor bir bilgim yok yanıtlarsan sevinirim.rast gele.
Abi seyir halinde kullanıyorsun benden sana bir tavsiye av yerine giderken su üstü çapari yap av yerinden dönerken birazdaha orta su çapari yap
nerede balığı alırsan birdahakine veya o gün o suda av yap
tabii bunun ayarlamasını teknenin hızına göre ağırlığı ayarlayarak yapabilirsin
karma renk kullan kösteklerde portakal rengini es geçme horoz ördek tüyleri bak işte kafana göre