Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gümüldür --- 27,07,08 - 03,08,08 -
Niyazi eline sağlık,bir rapor bu kadar mı güzel yazılır.Öykü gibi..
Büyük zevkle okudum paylaşımın için teşekkürler.Böyle bir yerde tatilinin de güzel geçtiği anlaşılıyor; hele işin içine bir de balık olayı girince..Bu arada foto yanıltmıyorsa güneşten nasibini iyi almışsın.Araplar çoğalıyor. (arap nizo) [Resim: icon7.gif]Rastgele..
Bul
Çok güzel tatil olmuş anlaşılan.Sahte fareyide hayatımda ilk defa gördüm.İşe yarıyomu?
Bul
çok güzel bir tatil yeri,fotolar çok güzel(fare rapalasının dışında)Boboşaka şaka,paylaşım için tşklrAlkis
Bul
Harika paylaşım arkadaşım teşekkürler. yaşadıklarını güzel anlatımınla bize de yaşattın, sağol-varolSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
çok güzel bir anlatım..Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
niyazi harika günler geçirmişsin manzaralar da güzel paylaşım için teşekkürlerAlkisAlkisAlkis
Bul
niyazi çok güzel tatil yapmışsın.paylaşım için tşkrlrGulumse
Bul
rapor ve resimler için teşekkürler niyazi (arap nizoHappy)iyi espirik köylüm ,neyse ALLAH içine sindirsin yer, mekan ,anlatım süper olmuş illaki sende balık yemişsindir arap nizo ,şaka yapma bize hehehe TEBRİKLER Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Niyazi paylaşımının detayları ve içtenliği gerçekten keyif verdi
Şuı efenin kim olduğunuda bir yazsan kuşmu balıkmı kedimi köpekmi
Sülünez buralarda var birtane şiş yaptım çıkartıyorum denizden ama kurttaki verimi alamadım ben buzluğa atıncada uzun süre canlı kalıyor
Bul
Lidaki,kupes,mırmır egenin güzellerini yakalama zevkini yaşamışsın bunuda harika anlatımınla bir zamanlar avlandığım yerlerdeki hatıralarımı tazeledin.Tatilinin keyifli geçtiği belli Allah içine sindirsin,paylaşımın için teşekkürler.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gümüldür – 2707-0508-2009 ilerya 31 4,537 10-08-2009, 14:46
Son Yorum: Bahadır Sarıca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi