Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale team buluŞmasi
tebrikler arkadaşlar yakında çanakkale organizasyonlarınıda hep beraber takip edecez Gulumsebundan sonra istanbul,izmir,eskişehir derken bak çanakkalede baya birliktelik oldu Gulumseişte arkadaşlık ve dostluk budur bence daha da çoğalacağızAlkisGulumseSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Hep birlikte Erol AbiSeerf
Bul
Güzel ortamlar doğuyor M.Ali Abi.İnsanın içi arınıyor kaygılardan vs. durumlardan AlkisSeerf
Bul
nedim güzeldir mutlaka ,nasipse her şey olur,tıpkı eski dostunla görüşmek gibi.Alkispaylaşım için teşekkürler.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Nedim resimler Fıratta kalmış bu gün yollarımGulumse
Bul
thunderbolt yazdı:Bugün ailem , ablalarım ve yeğenimle Kabatepe Orman Kampına piknik ve yüzmek için gittik.Tabi o bölgenin Üstadı Ali Abi ve Filiz hocama avlakları sormadan gitmek olmazdıSmile.Kabatepe'ye vardığımda ilk işim Ali Abi'ye tel. etmek oldu.O da kısa bir süre sonra Kabatepe'de olacaklarını ve mera konusunda yardımcı olacağını söyledi.Geldiklerini öğrendikten sonra hemen yanlarına kaçıverdim.Baktım yarına hazırlık var ve Rus turistler için hazırlık yapılıyor.Kısa bir sohbetten sonra yine ailemin yanına döndüm.Onlarla da ilgilenmeden olmuyor haliyle76.İkinci bir sorti daha çektim Ali Abi ve Filiz hocamın yanlarına.Tabi bu sefer yemler ve takımları da yanıma aldım.Baktım ekip hala işbaşında.Hazırlıklar hızlanmış73.Filiz hocam da iş arası iskeleden kamışı sallamayı ihmal etmemiş.Ama bu sefer sürprizler vardı benim için.Güzel ailemizin yakışıklı delikanlıları Burak ve Fırat da oradaydı.Onlarla da tanışma fırsatı buldum.Tabi bununla da bitmedi.Çocukluk arkadaşım Sinan da oradaydı.Meğer ekipte o da varmış ve birlikte çalışıyorlarmış.Tabi Çevirmen dostumuzla da tanıştık ,yarını heyecanla bekliyordu.Eğer Rusça'ya çeviriyi güzel yapamazsa "çevirme" olacakmışHehehe.Neyse dostlar daha kısa özet geçmeyi beceremediğim için özrümü kabul edin.Tabi asıl konum olan av olayına başlamak hiç de içimden gelmedi.Çünkü Filiz hocamın takım da ispari alıyordu ve can dostlarımdan birini yıllar sonra tekrar görmüştüm.Bu buluşmayla Çanakkale Team neredeyse tamam gibiydi.İnşallah tüm Çanakkale'li üyelerimizin eksiksiz olduğu bir ortamı da yakalamak olduğunda artık onu da Filiz hocam sizlere aktaracaktır.Fotoğrafları Filiz hocam konuya yapıştırırsa çok memnun olurum.Böyle mutlu ve güzel buluşmalarda görüşmek üzere.Herkese saygı ve sevgiler.
Nedim resimleri gönderiyorum.İnşallah başka bir gün de tekneyle çıkarız avlanmaya.Yorumların için teşekkürler.Gulumse
Bul
Filiz Hocam asıl ben teşekkür ederim sizlereAlkis.Forum ve sizler sayesinde Sinan'ı da yıllar sonra tekrar gördüm.Turistlerin olmadığı bir dönemde tüm Çanakkale ekibi birlikte bir av düzenleriz inşallah71 Saygılar ve selamlar tüm aileye GulumseSeerf
Bul
Hep biz yokken program yapın bakalımBoboşaka şaka çok güzel bir buluşma.Çanakkale teamAlkisAlkis
Bul
filiz hocam ve ali bey teşekkürler sitemize renk kattınız sağ olun
Bul
Olur mu Deniz "neredeyse tamam gibi" yazdımSweat."Tamam" demedimNayirolamazValla forumdan Allah razı olsun.Sanal olmadığını belli ettiAlkis.E artık "tamam" olalım da beklenen organizasyon yaparız herhaldeSiyirdimDeğil mi Filiz Hocam ? Saygılar Deniz 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team olaganustu toplandi Albatros-gr 40 6,321 22-12-2009, 01:04
Son Yorum: Albatros-gr
  buca team bir arada :) blue_zaire 20 3,869 03-08-2009, 16:54
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  flaş flaş flaş...eskişehir team çanakkalede.. ANTALYALI07 12 2,541 03-10-2008, 14:06
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: