Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilecik,Bozüyük,Kurtköy
Uzun_ahmet yazdı:Murat buraya hiç gitmedik ama gitmeyi düşünüyorum, çünkü bayağı güzel yerler birde balık varsa tutmayın beni..yalnız bana anlatılan çok çalılık olduğu oltaların takılma ihtimali yüksek diye duydum sen ne diyorsun bu konuda..
Bu konu doğru. Buranın da çok değişik bir av şekli var. Tabi anlayana kadar bayağı kanca bağlamak gerekiyor. Burada şamandıralı ve kurşunsuz olta takımı hazırlamak gerekiyor. şamandıradan itibaren en az 2,5 metre derinlik. yem olarak ta fresh mısır. çiftli kancaya mısırlar takılıyor. Mısır havada gezerken mantarı önce dikiyor sonra dibe götürüyor. o an çektin aldın. Dip yaptığın zaman çok kopuyor. Yalnız ben burda bir tane 2 kg. kara sazan aldım. takoz Küspeli diple hepsini dibe çevirdik. Sonra hepside takıldı. tekrar şamandıralıya çevirmek zorunda kaldık.
Bul
fotokopici yazdı:murat yeni yerler keşfetmişsin benim bilecik işide oluyor gali
ba benide oradan alısınız beraberde gidebiliriz.
Erol abi senin Bileciğe gideceğini biliyorum ya. senden önce bir keşif yapayım dedim. Yeni yerlerimiz olsun. Hem Ahmetle Hüseyine de yaklaşmış oluruz dimi ama.
Bul
murkican yazdı:Erol abi senin Bileciğe gideceğini biliyorum ya. senden önce bir keşif yapayım dedim. Yeni yerlerimiz olsun. Hem Ahmetle Hüseyine de yaklaşmış oluruz dimi ama.

nasipse seneye yaza beraber bir av yaparız....muratım plan yapalım bilecik bozüyük yakınlarında bir yerde buluşuruz sayın balıkçımda bileciğe bir gelsin yeterkiRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murat tam kafa dinlenecek yer fakat balıklar nerde beni bağışlayın fotoları benmi göremedimSmile
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
araphüso26 yazdı:nasipse seneye yaza beraber bir av yaparız....muratım plan yapalım bilecik bozüyük yakınlarında bir yerde buluşuruz sayın balıkçımda bileciğe bir gelsin yeterkiRose
Uyar Erol abi, Ahmet, Sen, Ben kamp yapabiliriz orlarda. Bak Mehmet Ali abi çıldırmaya başladı balıklar nerede diye. Adamın balıklı bir resmini çekemedim. Burada kesin nasip olur bari.
Bul
murkican yazdı:Uyar Erol abi, Ahmet, Sen, Ben kamp yapabiliriz orlarda. Bak Mehmet Ali abi çıldırmaya başladı balıklar nerede diye. Adamın balıklı bir resmini çekemedim. Burada kesin nasip olur bari.
murat sakaryadan bir yayın tutmadanmı gidecez buralardanSnifsinf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Tebrikler Muradım,balık için durmak yok bereketli afiyet olsun rasgele.Alkis
Bornova - izmir
Bul
gidelim abi buraya tutlım aynalıyı...çok uygun ve güzel bir ortam..paylaşım için teşekkürler...saygılar..rstgele
Seerf
Bul
murat abi çok güzel bir yer seçmişsiniz,kampta güzel geçmiş,balıkta var,süper...ellerinize gönlünüze sağlık..paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
murat abi gerçekten güzel bir yere benziyor.zaten su oldumu o yer daha güzel oluyor.balık da varsa gel keyfim gel.rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi